Yük treninin vagonu raydan çıktı

Karaman’da tren vagonunun raydan çıkması sonucu hemzemin geçidi araç trafiğine kapandı.

Yük treninin vagonu raydan çıktı

Olay, sabaha karşı saat 05.30 sıralarında Karaman'da Larende Mahallesine bağlayan buğday pazarı hemzemin geçidinde meydana geldi.

Konya’dan Karaman’a gelen buradan da Niğde Ulukışla’ya gitmekte olan yük treni, hızlı tren çalışmalarının da yapıldığı buğday pazarı hemzemin geçidinden geçtiği sırada arkasında takılı bulunan vagonlardan bir tanesi raydan çıktı. Vagonun hemzemin geçidinin üzerinde raydan çıkması nedeniyle hemzemin geçidi araç trafiğine kapandı. Tren garında bulunan başka bir lokomotifle vagonların bir kısma istasyona çekildi. Görevliler, raydan çıkan vagonun kurtarılmasıyla hemzemin geçidinin yaklaşık 2 saat içerisinde yeniden araç trafiğine açılacağını söylediler. Larende Mahallesi’nden şehir merkezine gitmek için hemzemin geçidine gelen araçlar ise görevliler tarafından diğer geçiş noktalarına yönlendirildiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler