Karadenizspor seri peşinde

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da, futbol şube sorumlusu Derviş Köz, rakiplerini yenerek galibiyet serilerini devam ettirmek istediklerini söyledi. Köz, iki haftadır aldıkları galibiyetlerle

Karadenizspor seri peşinde

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da, futbol şube sorumlusu Derviş Köz, rakiplerini yenerek galibiyet serilerini devam ettirmek istediklerini söyledi.

Köz, iki haftadır aldıkları galibiyetlerle kötü günleri geride bıraktıklarını belirterek, ''Üst üste Pazarspor ve Çorumspor galibiyetleriyle iyi bir çıkış yakaladık. Amacımız çıkışımızı Yimpaş Yozgatspor karşısında da sürdürmek'' dedi.

Rakiplerinin grubun en sonunda olmasının kendilerini pek ilgilendirmediğini de ifade eden Köz, şunları söyledi:
''Kesinlikle bir kazaya uğramak istemiyoruz. Yimpaş Yozgatspor maçına çok ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Takımda en ufak bir gevşeme söz konusu değildir. Her maça olduğu gibi bu maça da kazanmak için çıkacağız. Oyuncularımız bu maçın önemini biliyor. Alacağımız 3 puanla ligin üst sıralarındaki takımlarla aramızdaki puan farkını azaltacağız. Bunun için mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşma. Bu karşılaşmada Trabzon Karadenizspor'a yakışır bir mücadele edeceğiz. Yimpaş Yozgatspor'u yenerek üst üste 3. maçımızı da kazanmak istiyoruz.'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor