Trabzon Plakalı araç son anda durdu

Trabzon plakalı minibüs kanala uçmaktan son anda kurtuldu.

Trabzon Plakalı araç son anda durdu

Karabük’te yokuş aşağı inerken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs korkuluklar sayesinde kanala uçmaktan son anda kurtuldu. Kazada 2 kişi yaralandı. 

Kaza, Aydınlıkevler Mahallesi Tevfik Fikret Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ziya Akkocaoğlu yönetimindeki 61 DU 081 plakalı minibüs yokuş aşağı inerken ıslak olan yolun kayganlaşması ile sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu korkuluklara çarparak durabildi.

Minibüs yolun ortasında bulunan kanala düşmekten korkuluklar sayesinde kurtuldu. Kazada minibüste bulunan sürücü Ziya Akkocaoğlu araçta sıkışırken, Mustafa Yıldız da yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Minibüste sıkışan sürücü Akkocaoğlu itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile sıkıştığı yerden çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

Trabzon Plakalı araç son anda durdu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler