Kamyon eve çarptı

Ordu'nun Ünye ilçesinde, ambulansa çarpmamak için manevra yapan kamyon yoldan çıkarak, bir evin duvarına çarptı. Kazada, kamyon sürücüsü hastanelik oldu. Edinilen bilgiye göre kaza, Ünye Devlet Hastanesi önünde dün akşam saat 22.30 sıralarında meydana gel

Kamyon eve çarptı

Ordu'nun Ünye ilçesinde, ambulansa çarpmamak için manevra yapan kamyon yoldan çıkarak, bir evin duvarına çarptı. Kazada, kamyon sürücüsü hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre kaza, Ünye Devlet Hastanesi önünde dün akşam saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Çorum'dan yüklediği buğdayı Trabzon'un Akçabaat ilçesine götüren Hüseyin S. (49) idaresindeki 06 BM 2343 plakalı kamyon, Ünye Devlet Hastanesi'nden Samsun Devlet Hastanesi'ne sevk edilen bir hastayı taşıyan 52 EV 114 plakalı ambulansa, ardından elektrik direğine ve daha sonra da yoldan çıkarak bir evin duvarına çarptı. Kazada yaralanan kamyon sürücüsü Hüseyin S., Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücü Hüseyin S."Eğer sağa direksiyonu kırmasaydım ambulansa ortadan vururdum. Çok yakın mesafeden yola çıktı. Arka soldan vurdum ve sağ tarafın boş olduğunu fark ederek direksiyonu sağa çevirdim. Sonra da kendini bir evin duvarına çarpmış olarak buldum" dedi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel