Kayıp kızın çantası dere yatağında bulundu

Kahramanmaraş’ta dün ailesi tarafından kayıp ilanı verilen 20 yaşındaki Fatmagül Berk’in bulunması için arama çalışmaları başladı.

Kayıp kızın çantası dere yatağında bulundu

Edinilen bilgiye göre, dün evden ayrılan Fatmagül Berk’in akşam eve dönmemesi üzerine ailesi durumu polise bildirdi. Kayıp ihbarıyla harekete geçen polis ekipleri, il genelinde arama çalışmasına başladı. Bugün akşamüzeri Yunusemre Mahallesi üzerinde gezintiye çıkan 85 yaşındaki Halil Torun, bir ağacın yanında çanta buldu. Bulduğu çantanın içini kontrol eden yaşlı adam cep telefonu ile bir genç kızın kimliğiyle karşılaştı. Çantanın sahibini bulmak için polise bilgi veren yaşlı adamın ihbarı üzerine, olay yerine AFAD ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Kayıp genç kızın çantasının dere yatağında çıkmasıyla olaya cinayet şüphesiyle bakan polis, 100 kişilik arama ekibiyle dere yatağını gece boyunca taradı. Çantayı bulan yaşlı adamın ifadesi doğrultusunda arama çalışmalarını sürdüren polis ve AFAD ekiplerinin, dere yatağında arama çalışmalarında sonuç alınamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler