Manuş Baba İzmir'i coşturdu

Başarılı sanatçı 'Manuş Baba' İzmir'de sahne aldı.

Manuş Baba İzmir'i coşturdu

İzmir'de Konak Belediyesi'nin İzmir'in işgalden kurtuluşunun 96'ncı yıl dönümü nedeniyle Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleştirdiği Manuş Baba konseri yoğun ilgi gördü. Manuş Baba, İzmirlilerle birlikte İzmir Marşı'nı söyledi. 

Gündoğdu Meydanı'nı dolduran binlerce İzmirli Manuş Baba'nın şarkılarıyla müzik dolu bir eylül akşamı yaşadı. Sanatçının "Dönersen Islık Çal" albümünde yer alan ve oldukça beğeni toplayan şarkılarına eşlik eden İzmirliler, 9 Eylül coşkusunu erken yaşadı. 'Yalan', 'Dönersen Islık Çal', 'Eteği Belinde', 'Derin Derin Ağlama', 'Haberin Var Mı' gibi pek çok şarkısını İzmirlilerle birlikte söyleyen sanatçı, konser açılışında İzmirlilere sürpriz yaptı ve İzmir Marşı'nı seslendirdi. Marşa alanı dolduran binlence İzmirli de hep bir ağızdan eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Şehirler