Korkunç! Önce çay içip çekirdek yediler, sonra...

İzmir'de yemek fabrikasında çalışan bir kişi sevgilisini başından tabancayla vurarak öldürdü.

Korkunç! Önce çay içip çekirdek yediler, sonra...

İzmir'de bir yemek fabrikasında çalışan 44 yaşındaki Sibel Yayan, kendisinden ayrılmak isteyen 33 yaşındaki polis memuru sevgilisi Fatih Yurtyapan'ı uyurken tabancayla başından vurarak öldürdü. Ardından da aynı tabancayla intihar etti.

Sabah gazetesinden Ceyhan Torlak'ın haberine göre, Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Fatih Yurtyapan (33), önceki gece eve gitmedi. Arkadaşları, Yurtyapan'ın sevgilisi Sibel Yayan'ın (44) Çiğli'deki evine gittiğini belirledi. Eve giden polisler, zili çalmalarına rağmen yanıt alamadı. Kapıyı çilingir yardımıyla açarak içeri girdiklerinde ise ikilinin cesetlerini buldu.

Yapılan araştırmada, polis memuru Fatih Yurtyapan'ın ayrılmak istemesi nedeniyle ikili arasında son günlerde problem olduğu belirlendi. Yayan'ın, Yurtyapan'ı konuşmak için Çiğli'deki evine çağırdığı, ikilinin birlikte çay içip çekirdek yedikleri anlaşıldı. Yurtyapan'ın daha sonra yatak odasına geçerek uykuya daldığı, Yayan'ın da beylik tabancasını aldığı sevgilisinin başına 2 el ateş ettikten sonra, aynı silahla intihar ettiği belirlendi. İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın da olay yerine gelerek bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler