4 kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu!

İzmir'de 4 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan şahısa 84 yıl hapis cezası verildi.

4 kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu!

İzmir'de, 4 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu  gerekçesiyle yargılanan tutuklu sanığa 84 yıl hapis cezası verildi.

İzmir 11. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Orhan T., müştekiler ve taraf avukatları ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler  Bakanlığı avukatı Emine Şentüfekçi Tezcan katıldı.

Duruşma savcısı, "cinsel istismar ve kişiyi hürriyetinden yoksun  kılma" suçlarından her bir mağdur için ayrı ayrı cezalandırılmasını istediği  sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilmesi yönünde esasa ilişkin mütalaa  sundu.

Suçsuz olduğunu iddia eden sanık Orhan T., mahkemeden beraatini istedi.

Mahkeme heyeti, sanık Orhan T.'yi 4 mağdur için "cinsel istismar"  suçundan 60 yıl, "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan ise 24 yıl olmak  üzere 84 yıl hapis cezasına mahkum etti.

Orhan T.'nin tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Olay

İzmir'de, 4 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle  2018'de gözaltına alınan Orhan T. tutuklanmıştı.

Cumhuriyet savcısı hazırladığı iddianamede, Orhan T. hakkında "cinsel  istismar ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlamalarıyla ayrı ayrı  cezalandırılması için dava açmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler