İYİ Parti Trabzon'dan Akşener'e destek

İYİ Parti Trabzon il yönetim kurulu üyeleri il başkanı Azmi Kuvvetli öncülüğünde Cumhurbaşkanlığı Seçim Kampanyasına Milletin Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener'e katkıda bulunmak üzere toplu halde banka şubesine giderek para yatırdılar.

İYİ Parti Trabzon'dan Akşener'e destek

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi kuvvetli yaptığı açıklamada, İYİ Parti olarak hazine yardımı almadıklarını, devlet imkanlarından yararlanmadıklarını, kısıtlı imkanlarla siyaset yaptıklarını belirtti. Başkan Kuvvetli "Arkadaşlarımız mütevazi imkanlarıyla sayın genel başkanımızın adaylık kampanyasına katkı sağlamak istemişlerdir. Bütün arkadaşlarımı gönülden kutluyorum. Bütün İyi parti mensuplarının imkanları ölçüsünde kampanyaya katkı sağlamasını özellikle rica ediyorum dedi. "

Kuvvetli, "Maalesef ülkemizde adaletsizlik kol gezmektedir. Her alanda olduğu gibi seçime katılım konusunda da fırsat eşitliği bulunmamaktadır. İktidar partisi örtülü örtüsüz bütün devlet imkanlarını seçimde seferber edebiliyor ve bütün televizyonları tabulu malı gibi kullanabiliyor. Bizim durumumuzu, bizim imkansızlığımızı anlatmaya gerek yok. Milletimiz görüyor. Bu adaletsizlikleri gidermek için az kaldı . İnşallah 24 Haziran gecesi ülkemin üzerine güneş doğacaktır." diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler