İYİ Parti Trabzon yeni İl Başkanı Fatma Yıldız Başkan, mazbatasını aldı

Trabzon'da yeni seçilen İYİ Parti İl Başkanı Fatma Yıldız Başkan, mazbatasını alarak görevine resmi olarak başladı.

İYİ Parti Trabzon yeni İl Başkanı Fatma Yıldız Başkan, mazbatasını aldı

Geçtiğimiz cumartesi günü İYİ Parti Trabzon 3. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Kongre’de 3 aday yarıştı. Adaylar Fatma Başkan, Mustafa Küçük İbrahimoğlu ve Mehmet Şükrü Hacıahmetoğlu’ydu. Kongre sonucunda Fatma Başkan, İYİ Parti Trabzon İl başkanı seçildi.

Kongre ardından Fatma Başkan bugün Yüksek Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. Devir-teslim töreni ise İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı binasında gerçekleşti.

Devir-teslim töreni sonrası konuşan Başkan, “Adaylık kararı aldığım günden bugüne kadar ekibimizle çok ciddi bir çalışma yürüttük. Bütün ilçelerimizi gezdik. Partimizin geleceği için yapacaklarımızı anlattık. Sağ olsunlar bize inandılar ve bu görevi layık gördüler.

Bu süreçte bize destek olan ilçe başkanlarımıza, delegelerimize ve partimize destek veren herkese teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonraki süreçte daha öncede dediğimiz gibi, bu partiyi hep beraber yöneteceğiz. Daha çok çalışacağız ve mücadele edeceğiz. Trabzon’a hizmet etmek için buradayız. İnşallah İYİ Parti’yi Trabzon’da ve Türkiye’de birinci parti yapacağız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Başbakan yapacağız. Az Kaldı İYİ’ler ve cesurlar geliyor.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler