İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Kuvvetli, Haber61'e konuştu "Trabzon'da birinci parti olacağız"

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Haber61 mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Kuvvetli, Haber61'e konuştu "Trabzon'da birinci parti olacağız"

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, açıklanan fındık taban fiyatının üreticiyi mağdur ettiğini söyledi.

FINDIK ÜRETİCİSİ MAĞDUR EDİLDİ!
Kuvvetli, “geçen sene fındığa verilen fiyat 3.5 dolar civarında bir rakamdı. Bu yıl ise 3 dolar. Dolar bazına değerlendirdiğimizde geçen yılki fiyatın altında kaldı. Milletimize 54 lira fazla gözükebilir ama bana göre üretici yine mağdur oldu. Kazanan yine İtalyanlar oldu” dedi.

TRABZON’DA BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ!
İYİ Parti’nin Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da büyük ilgi gördüğünü belirten Kuvvetli, “görülen şu ki, biz 2018 milletvekili seçimlerinde ve 2019 yerel seçimlerinde vatandaşın bize bakış açısı farklıydı. Çünkü AKP ve MHP bizim üzerimizde farklı algılar oluşturdu. Biz o algıları kırmak için mücadeleler verdik. İYİ Parti’nin ne yapacağını zamanında ifade edemedik. Çünkü vatandaşın bize karşı kaygıları vardı. Allah’a şükür o algı kırıldı ve milletin yüzü bize döndü. Rahmetli Süleyman Demirel’e ‘baba bizi kurtar’ diyenler, bugün aynı şeyi bizim için İYİ Parti için söylüyorlar. Ben iddia ediyorum; İYİ Parti önümüzdeki seçimlerde hem Türkiye genelinde hem de Trabzon’da birinci parti olacaktır” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber