İYİ Parti Ortahisar’da zafer Erdal Uzun'un

İYİ Parti Ortahisar’da kongre heyecanı yaşandı. İki adayın yarıştığı seçim Park restoran’ta gerçekleşti. 3.’sü gerçekleşen kongreye muhalefet partilerinden de yoğun ilgi vardı.

İYİ Parti Ortahisar’da zafer Erdal Uzun'un

Haber61 - Haber Servisi -

Saadet partisi, Gelecek partisi de il ve ilçe başkanlığı nezdinde kongreyi taklip ettiler.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İl Başkanı Azmi Kuvvetli ve ilçe başkanları katıldı.

Kongrede oy kullanma hakkı olan 430 delege vardı.

Mevcut başkan ve başkan adayı Erdal Uzun mavi ile Seher Melek ise sarı liste ile yarıştı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından konuşmalara geçildi.

Yapılan konuşmaların ardından ise oy kullanma işlemi başladı.

Sandıklar 17:00'da kapandı ve oy sayım işlemine geçildi.

Toplamda 414 oy kullanılan seçimde 269 oy alan Uzun seçimi kazandı. Seher Melek ise 144 oyda kaldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı.

WhatsApp Image 2022-12-03 at 13.35.08

WhatsApp Image 2022-12-03 at 13.33.37

Mevcut başkan ve başkan adayı Erdal Uzun kongrede yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

WhatsApp Image 2022-12-03 at 12.55.13 (1)

"İyi parti seçimlerde tüm teşkatlarıyla birlikte çalışacaktır. il belde ve köylerde teşkilatlarımız çalıştı ve özgüven kazandı ve psikolojik üstünlüğü  ele geçirdi. Üye sayımız her gecen gün artmaktadır. Ortahisarda 72 mahallede mahalle teşkilatlarımız kurulmuş ve faaliyelerine devam etmektedir. Sayın koray aydının ifade ettiği gibi partimizin üye sayısını her gecen gün arttırmaktayız.Esnaf ziyaretlerimiz devam etmektedir. Kapı çal gönül al projemiz büyük bir ilgi ve olumlu dönüşler görmüştür. Kalan sorunları iktidar olduğumuzda teker teker çözeceğiz. seçimlere 7 ay kaldı bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. 20 yıl sonunda bin türlü sorunu çözmeye hazırırız. Bunun adresi İyi partidir. Ülkede kötü bir tablo var . biz variz. Milliyetçi ve cesuruz.Gücümüzü milletten alıyoruz. İktidarın yolun milletten gecer. ilçe ilçe belde belde geziyoruz. iyi parti iktidara yürüyor. ak parti gidiyor iyi parti geliyor. Millet iyi partiyi çağırıyor."

İYİ Parti Trabzon Melletvekili Hüseyin örs kongrede yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

WhatsApp Image 2022-12-03 at 13.17.16

Zor günlerde karşımızda devletin olduğu, devletin imkanları olduğu zor günlerde partinin kuruluşuna gönül veren herkese teşekkür ediyorum. Tüm zorluklara rağmen eğilemeyen Meral Akşener ile beraber 5 yıllık bir parti şu an da Türk milletinin umudu haline geldi.

Yan gelip yatma yeri değil aziz milletimize hizmet etme yeri. Önümüzde bir dönem var kısa bir zaman kaldı seçim dönemi yaşayacağız. Her seçim dönemi bilbordlara bakarım. Tren gelmiş, Arsin’e yatırım adası yapılmış müjdeler yazılır çizilir… İşsizliğin en çok yaşandığı şehir, pahalılığın fazla olduğu kiraların en fazla arttı yer Trabzon.

Gelecekler, diyecekler şu kadar adam çalıştıracağız . Biz de diyeceğiz ki hani çevre yolu hani demir yolu? Biz de bunları soracağız. En önemli sorun işsizlik . Trabzon’a yatırım yapmıyorlar. Betona yatırımı yaparlar ama gençlerimize yapmazlar. İYİ Parti bu kötü gidişe dur demek için var. Millete hürriyet getirmek için var. liyakatli insanlar helali haramı ayıran insanlar iş başına gelsin diye İYİ parti var. Sıra İYİ partiyi Ortahisar’da 1. parti yapma zamanıdır

WhatsApp Image 2022-12-03 at 12.59.41

Yomra belediye başkanı Mustafa Bıyık "Divandaki arkadaşlarımız gülerse herkes güler. bugün buradan cıkacak olan sonuç ne olursa olsun. herkesin katkıda olacağına inanıyorum. güçlü bir karşılıklı calışma olmuştur. her iki arkadaşıma da iyi dileklerimi sunuyorum. başarılar diliyorum."

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Az Mi Kuvvetli kongrede yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

WhatsApp Image 2022-12-03 at 13.12.15 (2)

"Sayın Salih Cora, güney çevre yolunun ihalesinin yapılacağını söyledi. Ne kadar ilginç Trabzon’un sorunu var, Demir yolu hattı projesine ihtiyacı var. 20 yılda hiç birini yapamadılar. Bugüne kadar vaat olarak kaldı. 4 tane AK Parti bakanı bir şey yapamadı. Bu millet onlara o geçişi vermeyecek. 2002 de asgari ücretle 7 tane çeyrek altın alıyordu. Her dönem otururlar konuşurlar. Sokaktaki enflasyona ulaşamadılar. Türkiye’yi felakete sürüklediler. Önümüzde ki dönen inşallah genel başkanımızı başbakan yapacağız. Bu parti kurulurken kimse yoktu. İYİ parti Türkiye’nin umudu oldu iktidara yürüyor. Bu kongre hayırlara vesile olsun. Bu seçimin partiye önemli katkısı olacağını düşünüyorum. Bu kongrenin kaybedeni yok kazananı İYİ parti olacak. Ortahisar yeni başkan ve yönetimiyle iyi işler yapacak inanıyorum. Verilen mücadeleye katkı ve desteği yapmaya hazırım. Gitmesi gereken mutlaka gitmelidir."

WhatsApp Image 2022-12-03 at 12.36.03

Mavi liste

Başkan

Erdal Uzun

Yönetim Kurulu

Ali Kaplan

Kahraman Altuntaş

Tuna Kurt

Samet Ocak

Eda Hacıfettahoğlu

Nuray Araslı

Davut Mazlum

Nurettin Aydın

Fatih Değer

Ayhan Kefelioğlu

Veysel Kurtoğlu

Bülent Üçeş

Volkan Kurt

Ahmet Rıza Çobanoğlu

Sedat Öksüz

Zafer Karabina

WhatsApp Image 2022-12-03 at 12.33.58

Sarı Liste

Başkan

Seher Melek

Yönetim Kurulu

Gökçen Kazaz

Pakize Sezen Yeler

Gökhan Kılıç

Hümeyra Aydın

Raşide Akbulu

Songül Candaş

Nilgün Hayta

Sibel Nur Başar

Şenol Ergül

Tuncay Toprak

Uğur Kalfa

Samet Ali Sayar

Emre Katipoğlu

Hasan Yazıcı

Adem Birinci

Tolga Emrah Cebeci

Yusuf Aydın

WhatsApp Image 2022-12-03 at 11.59.28

WhatsApp Image 2022-12-03 at 12.01.25

WhatsApp Image 2022-12-03 at 12.01.27

WhatsApp Image 2022-12-03 at 12.05.25

WhatsApp Image 2022-12-03 at 12.01.28

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber