İşte Trabzonspor'un muhtemel İstanbulspor 11'i

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, İstanbulspor 11'ini şekillendirdi.

İşte Trabzonspor'un muhtemel İstanbulspor 11'i

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ikinci yarının ilk maçında bu akşam sahasında küme düşme hattında yer alan İstanbulspor'u konuk edecek.

 Bordo-mavililer, Fatih Tekke yönetimindeki rakibini mağlup ederek hem ligde 10 maç aradan sonra iki maç üst üste kazanmak, hem de Akyazı'daki yenilmezlik serisini 35 maça çıkarmak istiyor.

Ligde son olarak Başakşehir'i 1-0 mağlup eden Fırtına, ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor'u 4-1'le saf dışı bırakıp çeyrek finale yükselmişti.

Karşılaşma öncesinde her iki takımda da 11’ler şekillendi.

Trabzonspor’un sahaya Uğurcan, Peres, Bartra, Hugo, Eren, Siopis, Abdülkadir, Bakasetas, Trezeguet, Djaniny (Yusuf), Gomez 11’i ile çıkması beklenirken

İstanbulspor’un ise Jensen, Duhaney, Okan, Mehmet, Duhan, Rroca, Melih, Emer, Topalli, Ethemi, Eze 11’i ile puan veuya puanlar arayacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler