Tanju Akıncıoğlu

Tanju Akıncıoğlu

"...İşte onlar, onlar gâfillerdir"

Trabzonspor'un 2011 yılından beri gasp edilen haklarını geri almak için verdiği mücadele maalesef top yekun yok sayılmaya çalışılıyor.

Yeryüzündeki tüm yargı organları tarafından haklı olduğu tescillenen Bordo-Mavili ekibe karşı Türkiye'de gerek basın ve gerek hakkını teslim edecek tüm kuruluşlar yargı kararlarına, kulaklarını tıkamış, yaşananları görmezden gelmiş bir şekilde kendi istediklerini insanlara aşılamaya devam ediyorlar.

Yargıtay'ın kararının ardından her şey bir kez daha net olarak gün yüzüne çıkmasına karşın, taraflı basın başta olmak üzere Türkiye'yi, Türk Futbolunu yönetenler her şeye gözlerini ve kulaklarını kapatmış kendi bildikleri yolda yürümeye devam ediyorlar.

UEFA ayağa kalktı. Yargıtay kararını istedi. Hem İngilizce hem hemde Orjinalini. Buna rağmen halen ne oluyor diye merak etmediler kıllarını kıpırtdatmadılar.

Trabzon'da 50 bin kişi yürüdü ciddiye almadılar.

Top yekün bir oldular milyonların sesini duymadılar, çırpınışlarını görmediler.

Süreci uzattıkça uzatmak anlayışı ile el birliği ile hareket eden bu çevreler Trabzonspor'un gasp edilmiş haklarını iade etmemek için savaş verirken Televizyonlarda seyredilen pembe dizilerin senaristlerine taş çıkaracak cinsten senaryolar yazarak günleri ekleyerek aylara, ayları ekleyerek yıllara uzatmaya çalışıyorlar. Kendilerini bu Senaryoya öyle bir kaptırmışlar ki, yazılan oyunu oynamaktan başka ne bir şey görüyorlar ne de bir şey duyuyorlar.

Son günlerde yaşananlarla çılgına dönen Trabzonspor taraftarları oynanan ve medya tarafından yayınlanan bu oyuna artık tahammül edemiyorlar.

gerek haber61 haber servisine ve gerekse şahsi mail adresime "Tek çaremizsiniz, artık inanacak, güvenecek kimsemiz kalmadı" diyerek destek çağrısında bulunan bordo-mavili taraftarlar, Yıldırım Demirören'in  yaptığı açıklamalara ve bu açıklamaları Fenerbahçe zafer kazanmışçasına veren medya organlarına da tepkilerini dile getirdiler.

Demirören'in "UEFA’dan gelecek yazının içeriğine göre, bir yazı gelirse, federasyon tabii ki oturup bir değerlendirme yapacaktır" Anayasaya göre tahkim kararları bozulmaz. UEFA toplanmamızı isterse toplanırız. Gelen yazının içeriğine göre bakarız" şeklindeki açıklamalarının tamamen bir komedi olduğunu, yeniden yargılanmaların gündemde olduğu şu günlerde yapılan bu açıklamanın oyunun bir parçası olduğuna inandıklarını ifade eden bordo mavililer "bugün yaşananları Araf suresinin 179.ayeti ile ne kadarda uyumlu" ifadelerini kullandılar.

İşte Araf Suresi 179.Ayet:

"Andolsun ki, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yarattık. Onların kalbleri vardır, fakat onunla gerçeği anlamazlar. Gözleri vardır, fakat onlarla görmezler. Kulakları vardır, fakat onlarla işitmezler. İşte bunlar hayvanlar gibidirler. Hatta daha da aşağıdırlar. Bunlar da gafillerin ta kendileridir."

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.