İstanbul'da 2 polisi vuran zanlı mağaralarda aranıyor!

İstanbul Başakşehir'de gece iki kişiyi vurarak öldüren iki şüpheli, Fatih'te kimlik kontrolü yapan polis ekibine silahla saldırı gerçekleştirmişti.

İstanbul'da 2 polisi vuran zanlı mağaralarda aranıyor!

Olayda iki polis memuru yaralanırken, zanlıların birinin Bahçelievler'de olduğu ihbarını alan polis ekipleri operasyon başlattı. Sokağa giriş ve çıkışları kapatan ekipler, özel harekat polislerinin de desteklediği operasyonda Başakşehir'de bulunan tarihi Yarımburgaz mağaralarına da girerek saldırganları aradı.

İstanbul Başakşehir'de gece 2 kişiyi vurarak öldüren 2 şüpheli, bugün Fatih'te polis ekibine silahlı saldırı gerçekleştirmelerinin ardından kaçarak kayıplara karışmıştı. Polis ekipleri tarafından her yerde geniş çaplı operasyonla aranan zanlılardan birisinin Bahçelievler'de olduğu ihbarı yapıldı.

İstanbul'da 2 polisi vuran zanlı mağaralarda aranıyor!

SOKAĞA GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR KAPATILDI
İhbar üzerine harekete geçen polis ve özel harekat ekipleri operasyon başlattı. Operasyon çerçevesinde sokağa giriş ve çıkışlar kapatıldı. Polis ekiplerinin operasyonu devam ediyor.

POLİS DETAYLI ARAMA YAPIYOR
Öte yandan, olayı gerçekleştiren bir diğer zanlının Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'nde olabileceği adresler polis ekipleri tarafından detaylı olarak aranıyor.

YARIMBURGAZ MAĞARALARINA OPERASYON
Saldırganın taksiyle döndüğü belirlenen Başakşehir'de, Yarımburgaz mağaralarına da özel harekat polisi destekli operasyon düzenlendi. Polis, tarihi mağaralara girerek saldırganı aradı.

İstanbul'da 2 polisi vuran zanlı mağaralarda aranıyor!

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Öte yandan polis ekipleri olay sonrası Bahçelievler Zafer Mahallesi'nde 3 ayrı noktada operasyon düzenledi. Operasyonlar sonucunda 1 kişinin gözaltına alındığı bilgisi edinildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler