Sultan Abdulhamid’in türbesinde saygısızlık!

İstanbul'da Sultan Abdülhamid Han’ın türbesine girip kutsal emanetlere ve inançlı kesimlere dil uzattığı iddia edilen 2 şüpheli yakalandı.

Sultan Abdulhamid’in türbesinde saygısızlık!

İstanbul’da, Sultan Abdülhamid Han’ın türbesine girip kutsal emanetlere ve inançlı kesimlere dil uzattığı iddia edilen 2 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüpheliler Fatih Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi

İstanbul'da edinilen bilgilere göre; Fatih'te bulunan Sultan Abdulhamid Han’ın türbesine gelen Şaban G. (56) isimli bir kişi, türbeye girerek hakaret içerikli sözler sarf edip bu anları cep telefonu ile çekerek sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

ZANLILAR ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İHA'daki habere göre Sultan Abdülhamid Han’ın hatırasına dil uzatıp inançlı kesime yönelik hakaretlerde bulunan Şaban G. ile yanındaki bir kişi, Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla yakalandı. Fatih Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler