Sitenin eski yönetimiyle yeni yönetimi birbirine girdi: 5 yaralı

İstanbul'da bir sitenin eski ve yeni yönetimi birbirine girdi.

Sitenin eski yönetimiyle yeni yönetimi birbirine girdi: 5 yaralı

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de bir sitede eski yönetimle site sakinleri arasında çıkan kavgada silahlar ateşlendi.

Olay, Başakşehir Belediyesi Kayaşehir 12'inci Bölge Botanik Sokak'ta bulunan bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, eski site yönetiminden memnun olmayan site sakinleri yeni bir site yönetimi seçti.

EMEKLİ POLİS RASTGELE ATEŞ ETTİ

Ancak, eski yönetim, yeni yönetimi göreve başlatmadı. Bunun üzerine site sakinleri, eski yönetimi protesto etmek için toplandı.

Bu esnada eski site yönetiminde yer alan bir kişinin emekli polis olduğu öğrenilen babası Z.S, tabancasını çekerek rastgele ateş etti.

5 KİŞİ YARALANDI

Tabancadan çıkan kurşunlar, toplanan site sakinlerine isabet etti. Olayda 5 kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılırken polis, eski site yöneticisi ve onun babası Z.S.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili çalışma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Şehirler