Muhterem Nur’dan üzücü haber

Muhterem Nur yoğun bakıma alındı.

Muhterem Nur’dan üzücü haber

Bir süredir böbrek yetmezliği ve solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle tedavi altında olan Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur’dan üzücü haber geldi.

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitm ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren Muhterem Nur önceki gün yeniden yoğun bakım ünitesine alındı.

Kan değerleri değişen Muhterem Nur solunum ve diyaliz cihazına bağlandı.

Bilinci kapanan 87 yaşındaki Nur'un son durumu Gürses hayranlarını da üzdü.

Sanatçı Müslüm Gürses'in 87 yaşındaki eşi Muhterem Nur, geçtiğimiz haftalarda hastane değişikliği yaparak, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Muhterem Nur'a şekere bağlı olarak, böbrek ve çoklu organ yetmezliği teşhisi konulmuştu. Sonrasında enfeksiyon sebebiyle yoğum bakıma alınan Nur'un sağık durumunun iyiye gittiği bilgisi verilmişti.

Diyalizden de çıkarılan Muhterem Nur'un seslere tepki verdiği ve tedavisinin olumlu gittiği söylenmişti. Fakat Muhterem Nur'dan bugün üzücü bir haber geldi ve bilincinin kapandığı bilgisi verildi.

Müslüm Gürses, 3 Mart 2013 tarihinde, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybederek Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilmişti. Muhterem Nur, hayat arkadaşı Müslüm Gürses'in vefatının ardından ilk kez eşinin mezarında yapılan törene katılamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler