Kira fiyatını arttırmak isteyen ev sahibini öldürdü

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde kira ücretini 3 katına çıkartmak isteyen ev sahibini göğsüne 2 el ateş ederek öldürdü.

Kira fiyatını arttırmak isteyen ev sahibini öldürdü

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde bir kiracı, kira ücretini 3 katına çıkartmak isteyen ev sahibinin isteğini kontratının devam ettiğini belirterek geri çevirdi. Bunun üzerine evi boşaltmasını isteyen ev sahibi, evi de başka müşterilere göstermeye başladı. Yaşanan tartışma sonucunda kiracı, göğsüne 2 el ateş ettiği ev sahibini öldürdü.

Kağıthane ilçesinde 4 katlı bir binanın giriş katında kiracı olan H.Ç ile kirayı 3 katına çıkarmak isteyen ev sahibi Ş.T (55) arasında bir süre önce tartışma yaşandı. Ç, kontratının devam ettiğini hatırlatarak kirayı arttıramayacağını söyledi.
Kira fiyatını arttırmak isteyen ev sahibini öldürdü

EVİ BOŞALTMASINI İSTEDİ

Yaşanan tartışmanın ardından T. kiracısından evi boşaltmasını istedi. Ev sahibi T., bir süre sonra, kiracısının taşınmamasına rağmen daireyi başkalarına kiralamak için harekete geçti.

TABANCAYLA ATEŞ ETTİ

Kiralık ev arayanları daireyi görmeye çağıran T. ile Ç. arasında sık sık tartışma çıkmaya başladı. Bu akşam yaşanan tartışma sırasında Çıkrıkçı, evde bulunan tabancayı alarak kapısının önünde duran ev sahibine ateş etti.

EV SAHİBİ HAYATINI KAYBETTİ

Göğsüne 2 kurşun isabet eden ev sahibi, kanlar içinde yere yığıldı. Ağır yaralı olarak ambulansla Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ş.T, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TESLİM OLDU

Saldırının ardından evine girerek kapıyı kilitleyen H.Ç, ihbar üzerine olay yerine gelen polise teslim oldu. Ç., sorgusu yapılmak üzere polis merkezine götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler