Kendime metrobüs alacağım diyen vatandaş ile buluştu

'Kendime metrobüs alacağım' demişti... CHP'li İmamoğlu ile birlikte yolculuk yaptı.

Kendime metrobüs alacağım diyen vatandaş ile buluştu

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, sokak röportajı sırasında, “Milli Piyango’dan ikramiye çıkarsa, kendime metrobüs alacağım” diyen vatandaşla metrobüste bir araya geldi. İmamoğlu, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Yılbaşı öncesi Eminönü'nde Milli Piyango bileti alan vatandaşlarla röportaj yapan CNN TÜRKmuhabiri Fulya Öztürk, bir vatandaşa, 'büyük ikramiyenin kendisine çıkması halinde ne yapacağını' sormuş ve  ilginç bir yanıt almıştı. Vatandaşın verdiği, "İstanbul gibi büyük bir şehirde benim en büyük hayalim kendime özel metrobüs almak" yanıtı sosyal medyada gündem olmuştu.

'YILIN İLK GÜNÜNE BERABER BAŞLADIK'

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, bugün o vatandaşla birlikte metrobüs yolculuğu yaptığı anların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Ekrem İmamoğlu mesajında, "Milli Piyango’dan ikramiye çıkarsa, kendime metrobüs alacağım' diyen Bahattin Çağış hemşehrimle yılın ilk gününe beraber başladık. Tatil olduğu için metrobüste oturabildik, sohbet edip dertleştik. Ulaşım başta, İstanbul’un tüm sorunlarını konuşarak ve anlayarak çözeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler