Kardeşi yerini söyledi , gözaltına alındı

Terör örgütünün kritik ismi İstanbul'da yakalandı. DEAŞ'ın 'Göç ve Lojistik Emiri' Ebu Jafer kod adlı A.A.M. bir gün önce emniyet güçleri tarafından yakalanan kardeşinin itirafının ardından düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Kardeşi yerini söyledi , gözaltına alındı

İstanbul’da düzenlenen operasyonda terör örgütü DEAŞ'ın sözde emir düzeyindeki bir sorumlusu yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelinin örgüt içerisinde 'Göç ve Lojistik'ten Sorumlu Ebu Jafer kod adlı A.A.M. olduğu öğrenildi.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri terör örgütü DEAŞ'ın eylem ve faaliyetlerinin deşifresine yönelik yürüttüğü çalışmalarda, örgüt içerisinde sorumlu düzeyde bir şahısı tespit edip takibe aldı. 11 Ekim Perşembe günü Kayseri'de örgüte yönelik olarak düzenlenen operasyonda kardeşi ve yardımcısı yakalanıp gözaltına alınan şüpheli şahısın, örgütün 'Göç ve Lojistik İşlerinden Sorumlu Emiri' olan Ebu Jafer kod adlı A.A.M. olduğu belirlendi. 

KÜÇÜKÇEKMECE'DE SAKLANDIĞI TESPİT EDİLDİ

Kardeşi ve yardımcısının verdiği bilgi doğrultusunda kimliği deşifre edilen ve örgüt içerisinde 'Emir' düzeyinde olduğu belirlenen şüpheli şahıs, İstanbul Küçükçekmece'de bir adreste saklandığını tespit eden TEM ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla 12 Ekim Cuma günü gözaltına alındı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülerek sorgulanan terörist işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Şehirler