İtfaiyeyi alarma geçiren 8 yaşındaki çocuk odasında uyurken bulundu

İstanbul'da kendisini odasına kilitleyen ve saatlerce ailesine kapıyı açmayan çocuğu itfaiye odadan çıkardı. Pencereden odaya giren ekipler küçük çocuğu uyurken buldu.

İtfaiyeyi alarma geçiren 8 yaşındaki çocuk odasında uyurken bulundu

İstanbul Güngören'de dün gece arkadaşı ile tartıştıktan sonra odasının kapısını kilitleyen 8 yaşındaki Ömer A.'ya ulaşamayan ailesinin yardımına itfaiye ekipleri koştu. Odanın açık olan penceresinden giren ekipler, o sırada uyuyan Ömer A.'yı uyandırarak kapıyı açtı.

Olay, dün gece 00.30 sıralarında Güneştepe Mahallesi'nde bulunan 4 katlı binanın en üst katında meydana geldi. İddiaya göre; 8 yaşındaki Ömer A., telefonda arkadaşı ile tartıştıktan sonra odasının kapısını kilitledi. Ailesinin kapıyı defalarca çalmasına rağmen açmayan Ömer, daha sonra uyuyakaldı. Sabah uyandıklarında kapının hala kilitli olduğunu gören ailesi, durumdan şüphelenerek polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kilitli olan odanın açık penceresinden içeriye girerek, o sırada uyumakta olan Ömer A.'yı uyandırdı. Ömer'in durumunun iyi olduğu görüldü.

İtfaiye ekipleri tarafından uyandırılan Ömer A., "Uyuyakaldım. Ailem korktu. Akşam telefonla oynuyordum. Telefon açık kalmış, ben de uyudum" dedi. 

İtfaiyeyi alarma geçiren 8 yaşındaki çocuk odasında uyurken bulundu


"BAŞINA BİR İŞ GELMEDİĞİ İÇİN MUTLUYUZ"

Nurten A., "Dün gece 00.30'da arkadaşı ile kavga etti. Sonra uyuyakaldı. Sabahtan beri de kapıyı çalıyoruz, açmıyor. Biz de korktuk, merak ettik. Sonuçta 8 yaşında bir çocuk, böyle bir durum ilk defa başımıza geliyor. Geceden beri kapıyı çalıyoruz, açmıyor. Uykusu ağırdır, sabah saat 8'e kadar bekledim. Sonra itfaiyeyi çağırmak zorunda kaldık. Başına bir iş gelmediği için çok şükür mutluyuz" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler