İstanbul Adalet Sarayı'nda silahlı saldırı!

İstanbul Adalet Sarayı'nda silahlı saldırı gerçekleşti. 1 kişi yaralı

İstanbul Adalet Sarayı'nda silahlı saldırı!

İstanbul Anadolu Adalet Sarayı 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen bir cinayet davasının ardından silahlar konuştu.


Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nda duruşma görüldüğü sırada B blok eksi dördüncü katta bulunan çay ocağında ilk önce iki taraf arasında arbede yaşandı. Polis ekipleri ve özel güvenlik görevlilerinin müdahalesi ile taraflar adliye dışına çıkartıldı. Bir grup adliyenin arkasındaki Mustafa Kemal Caddesi üzerindeki çay bahçesine gitti.

Grup burada oturduğu sırada, içinde üç kişinin bulunduğu siyah Mercedes marka otomobilden grubun üzerine ateş açıldı. Bir kişi göğsünden, bir kişi de ayağından yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, silahlı saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kaçmaya çalışan üç kişi, cadde üzerinde seyir halindeki iki otomobile çarptıktan sonra otomobillerini bir benzinliğe bırakarak yaya olarak kayıplara karıştı.

Polis olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, saldırganları yakalamak için ekipler alarma geçti.


İstanbul Adalet Sarayı'nda silahlı saldırı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler