İş merkezinde yangın çıktı

Perpa Ticaret Merkezindeki yangın havadan görüntülendi

İş merkezinde yangın çıktı

İstanbul Şişli’de Perpa Ticaret Merkezindeki bir hurdalıkta çıkan yangın paniğe yol açtı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürülürken iş merkezinden çıkan dumanlar havadan görüntülendi. 

Şişli Perpa Ticaret Merkezinin 10’uncu katında bulunan bir hurdalıkta öğle saatlerinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangında hurdalık alevler içinde kaldı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangının iş merkezinde bulunan diğer dükkanlara sıçramaması için yoğun çaba sarf etti. Ekiplerin müdahalesi ile alevler diğer dükkanlara sıçramadan kontrol altına alınırken yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı. 

İş merkezinin çatısından yükselen dumanlar drone ile havadan görüntülenirken yangın nedeniyle iş merkezinin içerisi de dumanlarla kaplandı. 

Yanan dükkanın sahibi, "Dükkana girdim. Bir anda boruların patlamaya başladığını gördüm. Ne olduğunu anlamadım. Yangın çıkmış" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler