Şehit Emniyet Müdürünün adı verilen operasyonda gözaltılar var!

Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin adıyla düzenlenen operasyonda 2 gözaltı.

Şehit Emniyet Müdürünün adı verilen operasyonda gözaltılar var!

Samsun'da, şehit Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin adının verildiği operasyon kapsamında, sosyal medya üzerinden uyuşturucuyu özendirdikleri öne sürülen 2 kişi, gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Narkotik ve Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, 26 ilde, önceki gün makam odasında şehit edilen Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin adının verildiği operasyon düzenlendi. Ülke genelinde 88 şüpheli hakkında, yönelik 'uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımının sosyal medya aracığı ile özendirilmesi' suçundan işlem başlatıldı. Samsun'da ise sosyal medya üzerinden uyuşturucuyu özendirdikleri iddiasıyla M.A.Y. ve Ö.B., bu sabah yakalanarak, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, adliyeye sevk edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler