Eroin almak için dehşet saçtı

Tuzla’da eroin bağımlısı 44 yaşındaki Kemal B., eroin almak bir kadına bıçak çekerek aracını gasp etti.

Eroin almak için dehşet saçtı

Tuzla’da eroin bağımlısı 44 yaşındaki Kemal B., eroin almak bir kadına bıçak çekerek aracını gasp etti. Gözaltına alınan Kemal B., "Eroin için para lazımdı o nedenle yaptım" dedi.
A.K., 21 Kasım 2018 günü saat 18.30 sıralarında Tuzla'da bir markette alışveriş yaparak otomobiline bindi. Tam hareket edeceği sırada yan kapıyı açan bir kişi içeri girdi. Daha önce hiç görmediği kişinin elinde bıçak vardı, para istiyordu. Saldırgan bıçağı A.K.'nın vücuduna dayadı. Büyük bir korkuya kapılan A.K., araçtan kendisini dışarı attı. Bu sırada gaspçı otomobilin direksiyonuna geçerek araçla gözden kayboldu.

A.K., polise giderek yaşadıklarını anlattı ve araçtaki çantasını alamadığını, çantanın içinde kişisel eşyaları ve kartların bulunduğu cüzdanın olduğunu söyledi. 

Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri yapılan başvuru üzerine çalışma başlattı. Yapılan araştırmada, kamera kayıtları ve görgü tanıklarının ifadesinden yola çıkan polis, gaspçının Kemal B., olduğunu belirledi. Ekipler Kemal B'yi ararken ertesi gün Tuzla'da bir sitede aracı çalışır şekilde buldu. Araçta A.K.'nın çantası vardı, içinden de herhangi birşey alınmamıştı.

Polis çalışmayı sürdürerek Kemal B.'nin izini Tuzla'da buldu. Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Kemal B., Emniyetteki ifadesinde, "Ben eroin bağımlısıyım. O akşam eroin almam gerekiyordu. Param yoktu. Market çevresinde dolanırken, bir kadının aracına bindiğini gördüm. Aracına bindiği sırada yanına bindim. Kadın aşağı inince çevredekilerin tepkisini görerek korkuya kapıldım ve araca binerek uzaklaştım." dediği öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler