Çöp dökmek için evinden çıkmıştı hayatını kaybetti

İstanbul'da çöp dökmek için evden çıkan 15 yaşındaki kıza otomobil çarptı. Hastaneye kaldırılan kız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çöp dökmek için evinden çıkmıştı hayatını kaybetti

İstanbul Esenyurt’ta, çöp atmak için evinden çıkan 15 yaşındaki Zehra Beslen, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. 

Kaza, dün akşam saat 21.30 sıralarında, Osmangazi Mahallesi Esen Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 15 yaşındaki Zehra Beslen, çöp atmak için evinden çıktı. Beslen'e, yolun karşısına geçerken, otomobil çarptı. Kazayı görenler yardıma koştu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada, ağır yaralanan Zehra Beslen, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Genç kız, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

"KENDİ ÇOCUĞU OLDUĞUNU FARK EDİNCE DİZLERİNE VURARAK AĞLAMAYA BAŞLADI"

Kazanın yaşandığı caddede esnaf olan Emrah Mermer, "Saat 21.30 sıralarında, dükkanda oturduğumuz sırada, fren ve çarpma sesi duydum. Kafamı çevirdiğimde kızın 4-5 metre sürüklendiğini gördüm. O anda kalabalık toplanmaya başladı. Daha sonra ambulansla kaldırdılar. Kızın babası ve annesi kendi çocukları olduğunu bilmeden bir süre izlediler. Yabancı biri olduğunu düşünerek onlar da üzüldü. Babası yanına yaklaştı. Kendi çocuğu olduğunu fark edince dizlerine vurarak ağlamaya başladı. ‘Zehram’ diye ağlamaya başlayınca, annesi de geldi. Feryat figan içerisinde, yabancı biri olduğunu düşünürken kendi kızları olduğunu öğrendiler. Ambulansa bindirildiğinde çok kötü durumdaydı" dedi.

Engin Döndü ise, "Dükkanda otururken gelen ses üzerine çıktık. Baktığımızda kız yerde yatıyordu. Şoför de şoktaydı. Burada oturdu. Polisler şoförü alıp götürdüler. Sevk edildiği hastanede hayatını kaybetmiş" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler