Çöken binadan acı haber - Ölü sayısı arttı

İstanbul Kartal'da çöken binadan acı haber geldi.

Çöken binadan acı haber - Ölü sayısı arttı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Kartal'da çöken 8 katlı binada 3 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığını, hayatını kaybedenlerin sayısının 6'ya yükseldiğini, 2'si ağır 13 kişinin de yaralı olduğunu açıkladı.

Vali Yerlikaya'nın açıklaması şöyle;  

"Yaralı sayısı 13, hepsini ziyaret ettik. 3 tanesi yoğun bakımda, onları da ziyaret ettik. İkisinin durumu daha iyiye doğru gidiyor. Başhekimimiz bizimle paylaştı. Diğerlerin durumları iyi, hepsiyle tek tek görüştük. Bütün arama kurtarma ekibinde bulunan arkadaşlara, devletimize, hükümetimize selamları var. Aynı zamanda basın mensuplarına göstermiş oldukları sabır, buradan aldıkları haberleri an be an yurt geneline dağıtımlarıyla sizlere de teşekkür ederim arkadaşlar. Yandaki binanın resmini hep göz önünde bulundurarak, lazer sistemiyle en ufak hareketleri an be an takip ediliyor ki, enkaz üzerinde çalışan arkadaşlarımızın can güvenliği sağlanmış olsun. Anadolu Başsavcılığımız İsmail Bey, 'adli takibat başladı' dedi. Bir savcı vekili, bir savcımız görevlendirdi. Aynı şekilde Çevre ve Şehircilik Bakanımız da soruşturma başlattı. Bu ada içerisindeki bütün binaların her biri incelemede. Netice ne çıkarsa ona göre neler olacağını hep beraber göreceğiz. Bunlar da sizler vasıtasıyla kamuoyuna duyurulacak"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler