Çekmeköy'de trafik kazası korkuttu

İstanbul Çekmeköy'de meydana gelen kazada 2 kişi ağır yaralandı 1 kişi ise hayatını kaybetti

Çekmeköy'de trafik kazası korkuttu

Çekmeköy'de otomobilin iş makinesine çarpması sonucu bir kişi öldü, iki kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza 13.00 sıralarında Şile yolu Ömerli mevkisi İstanbul istikametinde meydana geldi. içerisinde bir sürücü ve iki yolcunun bulunduğu otomobil, aynı yönde seyir halinde olan iş makinesine arkadan çarptı. Çarpma sonucu sürücü ve yolcular araçta sıkıştı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri sıkışan vatandaşları bulundukları yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralıların ilk müdahalesini olay yerinde yapan ekipler, araçtakilerden birinin hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralılar ambulanslarla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. İş makinesi sürücüsü jandarma tarafından gözaltına alınırken kaza mahaline gelen olay yeri inceleme ekipleri kazayla ilgili incelemelerde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler