Banka soyguncuları yakalandı

Sancaktepe’de bir banka şubesine gelerek silah zoruyla 20 bin TL ve güvenlik görevlisinin silahını alıp kayıplara karışan M.Ç ve Y.İ isimli soyguncular yakalandı. Bulundukları adreste silahla yakalanan şahısların emniyetteki sorguları devam ediyor.

Banka soyguncuları yakalandı

Sancaktepe’de bir banka şubesine gelen 2 şahıs silah zoruyla banka görevlisinden 20 bin TL alıp kayıplara karışmıştı. Bankanın güvenlik görevlisinin silahını da alarak bankadan kaçan şahıslar Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri’nin yürüttüğü çalışmalar sonucunda yakalandı. M.Ç ve Y.İ isimli şahısların adreslerinde silahlar ele geçirilirken emniyetteki sorguları devam ediyor. 
Öte yandan olay güvenlik kameralarına yansımıştı. Güvenlik kamerasındaki görüntülerle soygunculardan biri banka görevlisine silah doğrultarak kasadaki paraları istiyor. Paniğe kapılan banka görevlisi kadın masaya 20 bin TL para bırakıyor. Parayı alan hırsız, banka şubesinden hızla uzaklaşırken diğer soyguncu da güvenlik görevlisinin silahını alarak kayıplara karışıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler