Bağcılar'da halk otobüsü kontrolden çıktı! Yaralılar var

İstanbul Bağcılar'da iddiaya göre gaz pedalı takılan bir halk otobüsü, önce bir vatandaşa, ardından da bir dükkana çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Bağcılar'da halk otobüsü kontrolden çıktı! Yaralılar var

Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi, Şehit Hidayet Yılmaz Sokak üzerinde seyir halinde olan Adem Ark yönetimindeki Özel Halk Otobüsü, iddiaya göre gaz pedalı takılı kaldığı için kontrolden çıktı.

Önce kaldırımdaki Efe Yiğit Şahin adlı vatandaşa çarpan otobüs, daha 5 katlı bir apartmanın zemin katındaki bir dükkana girdi. Şahin ve Ark ile birlikte otobüsteki yolculardan Yusuf Eskin ve Hasan Güler de yaralandı. Yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı.

AÇIKLAMA YAPILDI

Kazanın ardından İstanbul Özel Halk Otobüsleri Derneği'nden bir açıklama yapıldı. Açıklama şöyle:

"15.09.2018 tarihinde öğlen saatlerinde Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi Şehit Hidayet Yılmaz Sokak üzerinde seyir halindeki bir Özel Halk Otobüsü  seyir halindeyken, başka bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolünü kaybederek bir dükkana çarpmıştır. Kaza hakkında adli ve idari inceleme devam etmekte olup, yaralılarımıza acil şifa dileklerimizi sunuyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler