4 katlı bina alev alev yandı

İstanbul Fatih’te 4 katlı bir binada çıkan yangın paniğe neden oldu.

4 katlı bina alev alev yandı

İstanbul Fatih’te 4 katlı bir binada çıkan yangın paniğe neden oldu. Alev alev yanan binanın en üst katı itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. 
Yangın, saat 05:00 sıralarında Fatih Ayvansaray Mahallesi Tamburacı sokağı üzerinde bulunan 4 katlı bir binanın en üst katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokak üzerinde bulunan bir binanın 4. Katında bulunan dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden ev sahibi evden çıkarak durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri sokak içerisinde düzensiz araç parkları nedeniyle sokağa giremedi. İtfaiye araçlarının sokağa girememesi üzerine tfaiye personeli sokak üzerinde bir aracın sahibini bulmak için evlerin camlarına vurarak araç sahibini aradı. Araçların kaldırılmasının ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri binanın en üst katında alev alev yanan yangını müdahale etti. Yangın esnasında sokak üzerinde yaşanan kısa süreli panik yaşanırken, itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından yangın kontrol altına alındı. 
Yangının söndürülmesinin ardından sokak üzerinde yaşanan panik sona erdi. 
Yangının çıkış nedeni araştırılıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler