İsmail Köybaşı: “Sonuna kadar hak ettik”

İsmail Köybaşı Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Trabzonsporlu oyuncu İsmail Köybaşı, kupa töreni sonrası Trabzon Havalimanında Haber61’e açıklamalarda bulundu.

İsmail şunları söyledi;

“Tüm dünyanın konuştuğu bir şampiyonluk oldu. Bu da yakışırdı zaten. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi yolluyoruz. Bu ailenin bir parçası olduğum için son derece mutluyum. Biz çok güzel bir aileyiz. Bunu yürekten söylüyoruz. Bu çok değerli. Bir arkadaşımız için canımızı verir derecesinde. Herkesi çok seviyoruz.

Ben her zaman arkadaşlarımın yanında olmaya çalışıyorum. Onlar o yakıştırmayı yapıyor, bence ben ekstra bir şey yapmıyorum. Yapmam gerekeni yapıyorum. Hepsinin yüreklerine sağlık böyle görüyorlarsa. Hepsine teşekkür ediyorum. Bu takım Abdullah Hoca’nın birleştiriciliğinde, teknik ekibiyle birlikte, futbolculardan kaptan Uğurcan ve Abdülkadir’in ve bunlara eşlik eden Dorukhan’ın performansları ve ışıklarıyla, yaydıkları enerjiyle muhteşem bir camiaya büründü. Takım arkadaşlarımın, çalışanların hepsi çok değerli. Bir şeyleri söylerken bir şeyleri unutmak da istemiyorum. Çünkü herkesi çok seviyorum. Emeği geçen herkesi teşekkür ediyorum. Size de teşekkür ediyorum. Tarihe tanıklık ettiniz. Bunun keyfini çıkarın, kutlayın. İnadıyla, dalgalı deniziyle bordosuyla mavisiyle sonuna kadar hak ettik. “

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor