İrem Helvacıoğlu: Ben de fiziksel şiddet gördüm

Basın mensuplarıyla sohbet eden İrem Helvacıoğlu, "şiddet" konusuna değindi. Ünlü oyuncu, "Ben de kendi hayatımda fiziksel şiddete maruz kaldım.

İrem Helvacıoğlu: Ben de fiziksel şiddet gördüm

Özellikle psikolojik şiddet görüyorum ve bunu sonradan fark ediyorum. Hayatımda bu tarz şiddeti bana uygulayanlara yer vermiyorum" dedi. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; İrem Helvacıoğlu, önceki gün objektiflere yansıdı. Bir etkinlikte boy gösteren ünlü oyuncu, gazetecilerin sorularını cevapladı.

"BEN DE FİZİKSEL ŞİDDET GÖRDÜM"
"Şiddet" konusuna değinen İrem Helvacıoğlu, "Bu gerçekliğin, bu şiddetin hala yaşanabiliyor olmasını bilmek çok korkunç ve sinir bozucu bir duygu. Ben de kendi hayatımda fiziksel şiddete maruz kaldım. Özellikle psikolojik şiddet görüyorum ve bunu sonradan fark ediyorum. Hayatımda bu tarz şiddeti bana uygulayanlara yer vermiyorum" şeklinde konuştu.

İrem Helvacıoğlu: Ben de fiziksel şiddet gördüm

"EVLİLİK KISMET"
Yolaç Özcan ile birlikteliği hakkında açıklamalarda bulunan oyuncu, "İlişkim gayet güzel gidiyor. Set dışında hep birlikteyiz. Bize kalan vakti güzel değerlendirmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Helvacıoğlu, basın mensuplarının "evlilik" sorularına ise, "Kısmet' diyorum" cevabını verdi.

İLİŞKİLERİNE YENİDEN ŞANS VERDİLER
Öte yandan geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran İrem Helvacıoğlu-Yolaç Özcan çifti, kısa bir süre sonra aralarındaki buzları eritmişti. İlişkilerine yeniden şans verdiklerini belirten ikili, Cansel Elçin'in doğum günü partisine birlikte katılmıştı.

İrem Helvacıoğlu: Ben de fiziksel şiddet gördüm

"ANLAŞMAZLIKLARI AŞTIK"
Helvacıoğlu, "Bazı anlaşmazlıklar vardı ve konuştuk. Bunları aşabileceğimize karar verip, birbirimize tekrar şans verdik" demişti.

"BU YOLDA SÜRPRİZ OLABİLİR"
Gazetecilerin, "Bu barışmanın ardından evlilik teklif etmeyi planlıyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Özcan, "Bu yolda her zaman sürprizler olabilir" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler