İmperial Hastanesi’nden Batum’da gövde gösterisi

Özel İmperial Hastanesi Gürcistan’ın Batum şehrinde düzenlenen “Batum Sağlık Fuarı”nda adeta gözde gösterisi yaptı.

İmperial Hastanesi’nden Batum’da gövde gösterisi

Sağlık fuarında açılan standa katılımcılar oldukça yoğun ilgi gösterdi.

Hastane ekibi katılımcılara hastanenin hizmetleri ve imkanları hakkında bilgi verdi.

iöperial-hastanesi

“BÜYÜK BİR HASTANE YAPMA DÜŞÜNCEMİZ VAR”

İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koç, Haber61’e yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Biz 2007 yılında kurulmuş bir işletmeyiz. Çok ortaklı bir işletme. Trabzon’a hizmet amaçlı kurulurken zaman içinde bölge illerine dağılarak Gürcistan-Batum’a kadar geldik. Gürcistan’da komşu ülke insanlarına hizmet vermeye devam ediyoruz. Bundan sonra da hizmet vermek için stantta yerimizi aldık. Türkiye için Sağlık Turizminde önemli yeri olan bir yer. Bundan sonra da buradaki hizmetlerimizi artırarak devam ettirmeyi düşünüyoruz. 

Önümüzdeki sezon sağlık Turizminden çok daha fazla pay almayı düşünüyoruz. Bununla ilgili de İmperial Hastanesi olarak eksik olan kadrolarımızı tamamlıyoruz. Altyapı yatırımlarına devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte büyük bir hastane yapma düşüncemiz var. Bu konuda da çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuda siyasilerden, Trabzon’u seven yatırımcılardan ve halktan destek istiyoruz. Bunları yaparken değerinde ve Trabzon’a yakışır bir hastane yapmayı düşünüyoruz.

Biz 400 çalışan, 50-60 doktorla yaklaşık 470 kişilik istihdam yaratan bir kurumuz. Bu konuda bazen hak etmediğimiz haksızlıkları görüyoruz. Biz kazandığımızı çok sevdiğimiz Trabzon’a yatırım yapmayı hep amaç edindik. Trabzon’u yöneten insanlar bize yeterince yardımcı olmadı. Biz bu yatırımları yaparken Trabzon’a uzun vadede, kaliteli hizmet getirmek için uğraş içindeyiz. Bizim amacımız Trabzon’da Trabzon’un hak ettiği bir hastane yapmak. Bunun için mücadele ediyoruz. İnsanlar Trabzon’da 10 bin TL’ye alacağı hizmeti İstanbul’a giderek 100 Bin TL’ye almasın. Diğer ülkelerden gelen insanla da Trabzon’da sağlık hizmeti alsınlar. Yetkili kurumlardan ve amirlerimizde destek istiyoruz.”

“BURADA OLMAK, BU ALANDA ÜLKEMİZİ, TRABZON’U VE KURUMUMUZU TEMSİL ETMEK BİR GURUR KAYNAĞI”

İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, açıklamasında “Dünya küçüldü, hedef yer yere hızlı bir şekilde ulaşmak. Biz de İmperial hastanesi Olarak Sağlık Turizmine farklı bir değer veriyoruz. Zamanlar daralıyor, dünya küçülüyor. Entegre bir hayat ve ortam yaşama adına bugün burada Sağlık Turizmi ile beraber, hem bu bölgeye hem ülkemize İki yönlü katkı sağlıyoruz. Hem ticari katkı hem de İmperial Hastanesi olarak buradaki insanlara her türlü sağlık hizmetini vermek üzere buradayız. Buradaki insanlara sağlık konusunda tam donanımlı hastanemizle birlikte, bölgenin en güçlü Sağlık Turizmi organizasyonunu yapan kurum halindeyiz.  Burada olmak, bu alanda Ülkemizi, Trabzon’u ve Kurumumuzu temsil etmek bir gurur kaynağı. Olmayan alanlarımızı tamamlamak için araştırmalarımız devam ediyor. Kadrolarımızı geliştirerek hastanemizi de büyüterek, daha iyi daha güzel hizmet verebilmek için yurtdışı bazlı Sağlık turizmine önem vererek, ülkemiz adına yapılacak katkılardan dolayı bu yolda yürümeye devam ediyoruz. Her gün kendimizi yeniliyoruz ve yenilemek zorundayız da zaten. Olmayan bazı kadrolar var. İnanın bölgede olmayan kadrolar İmperial Hastanesinde olacak. Şehrimize, bölgemize, sağlık turizmi olarak da Gürcistan bölgesine o kadrolarımızla hizmet veremeye devam edeceğiz.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber