İlk vaad Demiryolu!

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak yerel seçimlere az bir süre kala Karadeniz gezilerine hız verdi. Özak bu kapsamda Bayburt ve Gümüşhane vilayetlerine geziler düzenleyerek halkın nabzını yokladı. Gezilerden sonra Trabzon'a dönen Bakan Faruk Özak, Tra

İlk vaad Demiryolu!

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak yerel seçimlere az bir süre kala Karadeniz gezilerine hız verdi.

Özak bu kapsamda Bayburt ve Gümüşhane vilayetlerine geziler düzenleyerek halkın nabzını yokladı. Gezilerden sonra Trabzon'a dönen Bakan Faruk Özak, Trabzon'a yaptıkları hizmetlerle ilgili çeşitli açıklamalarda bulunarak yerel seçim startını verdi.

Özak Ak Parti'li Giresun belediyesine nasıl hizmet etmişsek CHP'li Trabzon belediyesine de aynı hizmeti taşıdık dedi. Özak iktidarları döneminde parti ayrımı gözetmediklerini belirterek her belediyeye eşit hizmeti getirdiklerini söyledi.

Yerel seçim startını Trabzon ziyaretleri esnasında veren Özak bir süredir gündemde olan demiryolu projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Özak “Karayollarında yaptığımız önemli çalışmalarla Karadeniz'e sahil yolunu kazandırdık.

Bu dev projeyi yaptık ve bitti. Şimdi gündemimizde Karadeniz'in hayali olan demiryolu projesi var” dedi. Özak bu açıklamaları ile yerel seçimlerle ilgili olarak ilk startını vererek ilk vaadini de demiryolu projesi ile gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel