İlayda Şeker ve İsmail Balaban'dan çölde balayı pozları

İsmail Balaban ile aynı yıl survivor yarışmasında mücadele eden İlayda Şeker geçtiğimiz haftalarda evlendi. Balayına Dubai'de geçiren çiftten çölde poz geldi.

İlayda Şeker ve İsmail Balaban'dan çölde balayı pozları

'Survivor 2021' şampiyonu, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde iki kez başpehlivan olan Antalyalı güreşçi İsmail Balaban ile aynı yıl yarışmada mücadele eden İlayda Şeker, geçtiğimiz haftalarda evlendi. Balayı için soluğu Dubai'de alan çiftten çölde poz geldi. Taze evlilerin pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

İlayda Şeker ve İsmail Balaban'dan çölde balayı pozları

İsmail Balaban, şampiyonluk kupasını kaldırdığı Survivor 2021 sırasında Gazme Atakan ile nişan atmıştı. Uzun süre özel hayatıyla magazin gündeminde yer alan 35 yaşındaki başpehlivan, aynı yıl fenomen yarışmada yer alan İlayda Şeker ile adadan döndükten sonra sürpriz şekilde aşk yaşamaya başlamıştı. Balaban, İlayda'ya bayram harçlığı olarak altın takması ve doğum gününde araba almasıyla dikkat çekmişti. İkili, geçtiğimiz haftalarda evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Balaban ve İlayda Şeker, birinci düğünlerini Kapadokya'da ikinci düğünlerini ise Antalya'da yapmıştı. Düğünde paralar havada uçuşmuş ve bu anlar gündem olmuştu.

ilayda-seker-ve-ismail-balabandan-colde-balayi-pozlari-001.jpeg

Çift düğün yorgunluğunu atmak için Dubai'ye balayına gitti. Balayında çölde pozlar veren ikilinin pozlarına beğeni topladı. Şeker'e "Yeni gelin havalara uçuyor" yorumları yapıldı. Aktif şekilde kullandığı Instagram hesabında sevgilisi ile verdiği pozları paylaşan Survivor İlayda, geçtiğimiz aylarda takipçilerinin sorularını yanıtlamıştı. Şeker, "Üç ortak özelliğiniz?" sorusuna, "Allah seni inandırsın, bir tane bile ortak özelliğimiz yok" yanıtını vermişti.

ilayda-seker-ve-ismail-balabandan-colde-balayi-pozlari-002.jpeg

Bir takipçisinden gelen "Ne zaman başladı? Hiç fark etmedik" sorusunu da yanıtsız bırakmayan İlayda Şeker, "Biz de anlayamadık. Elmalı güreşlerine gelmiştim oysa ki" ifadelerini kullanmıştı. 28 yaşındaki İlayda, "Hayatın anlamı size ne ifade ediyor?" sorusuna, İsmail Balaban'ın fotoğrafını koyup "İsmail" yazmıştı. Şeker'in bir takipçisi, İsmail Balaban ile verdiği pozları neden Instagram hesabından yayınlamadığını sormuş, İlayda ise nazara inandığını ve bu yüzden paylaşım yapmadığını belirtmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin