İkizleri olay oldu! Gözlerden uzak tutuyordu

Son olarak Zeytin Ağacı dizisiyle izleyici karşısına çıka güzel oyuncunun Onur Saylak ile evliliğinden Maya ve Toprak adından ikizleri olmuştu.

İkizleri olay oldu! Gözlerden uzak tutuyordu

Tuba Büyüküstün radikal bir karar imza attı. Kızlarıyla birlikte sık sık Paris'e gidip gelen Büyüküstün bir süreliğine burada yaşama kararı aldı. Güzel oyuncunun kameralardan uzakta büyüttüğü kızlarıyla paylaşımı ise sosyal medyayı salladı. İşte Tuba Büyüküstün'ün ikizleri Toprak ve Maya...

Ekranın en sevilen isimlerinden olan Tuba Büyüküstün radikal bir karara imza attı. Instagram hesabından sık sık kızları Maya ve Toprak ile neşeli anlarını paylaşan güzel oyuncu ikizlerini de alarak Paris'e yerleşti.

İkizleri olay oldu! Gözlerden uzak tutuyordu

NE KADAR KALACAĞI BELLİ DEĞİL
Paris hakkında Elle dergisine konuşan Tuba Büyüküstün konuşmasında "Kızlarla birlikte şimdilik buradayız, ama ne kadar süreceğine dair plan yapmadık. Paris'i çok sevdiğimi ve tıpkı İstanbul gibi burada da kendimi evimde hissettiğimi hep söyledim Kızlar okula gidiyor, ben de günlük işlerimi hallediyorum" dedi.

Diğer yandan oyuncunun kızlarıyla paylaştığı son fotoğraf da beğeni topladı.. Objektiflerden uzakta tuttuğu kızları son haliyle olay oldu. Farklı yumurta ikizleri olan kızların anneleriyle olan benzerliği dikkatlerden kaçmadı. İşte Tuba Büyüküstün!ün ikiz kızları...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin