Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

İkizler burcunda yeni ay 29-05-2019

3 Haziran 2019 Pazartesi İkizler burcunun 12 derecesinde yeni ay doğuyor. Yeni başlangıçların işareti olan yeni aylar yirmi sekiz günlük döngüler halinde her ay başka bir burçta ve başka derecelerde doğarlar. Yeni ayın aynı derecede olması için uzun yıllar geçmelidir. Aldığı açıları da hesap edersek her yeni ay ve dolunaylar tektir ve tekrarı yoktur. Onun içinde çok özeldir. 3 Haziranda olacak olan yeni ay, şifalı ve güzel etkiler altında doğuyor.

İkizler burcu burçlar kuşağında anlaşmalar, eğitim, sözleşmeler, konuşmalar, kısa yolculuklar, yazılı belgeler ve diyaloglarla ilişkilendirilir. Yeni ay haritası; hedefler ve iş konularında maddi kazanımları öne çıkararak olabilecek gelişmelere dikkat çekerken, yeni başlangıçların şifalı ve iyi olacağını, yeni bir bilinçle büyüyerek bakış açılarımızın değişeceğini ve gelişeceğini ön görüyor. Natal haritalarınızda 12 derecede bulunan bir gezegeninize İkizler burcu yeni ayının şifalı etkileri açı yapıyorsa yeni başlangıçlardan nasipleneceksiniz demektir.3 Haziran doğumlu İkizler. 5 Eylül doğumlu Başaklar, 4 Aralık doğumlu Yay burçları ve 2 Mart doğumlu Balık burçlarının hayatlarında daha yoğun etkisini alacak olan yeni ay, hepimize iyi gelecek.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE İKİZLER BURCUNDA YENİ AY

YÜKSELEN KOÇLAR: Eğitim, iletişim, yazışmalar, anlaşmalar ve kardeşinizin içinde bulunduğu şartlar. Bu konuların biriyle ilgiliyseniz yeni başlangıçlara hazırlanın. İkizler burcunda olacak olan yeni ayın şifası size bu konularda yarayacak ve hesap yapma becerinizi geliştirecek. Siz yeni temellerinizi oluştururken, ailenizin üzerindeki hizmetinizi de tamamlayacaksınız.

YÜKSELEN BOĞALAR: Maddi kazançlarınızla ilgili ve iş koşullarınızda olabilecek yeni başlangıçlar, sizi bekliyor. Varsa çocuklarınızın iş ve statüsü ile ilgili yeni gelişmeler iyi ve şifalı olacak. Kendi içinde bulunduğunuz koşulları iyileştirme adına yeni adımlar atarken, İkizler burcu yeni ayının iyileştiren etkisi, sizin bakış açınıza farklılıklar getiriyor. Yeni ayla birlikte kardeş ve yakınlarınız üzerinde ki hizmetlerinizi de tamamlıyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Motivasyonlarınız, sağlığınız ve içinde bulunduğunuz şartlarınız; İkizler burcu yeni ayı ile birlikte şifalanarak yeni başlangıçlar yapıyor. Ve varsa çocuklarınızın yüksek öğrenimi ile ilgili konulara da yeni ay enerjisi iyi gelecek. Ve siz, maddi kazançlarınız için yeni hizmet alanına geçeceksiniz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Ev ve aileniz için yeni kararlar alıyorsunuz. Ve sizi zorlayacak yeni şartlara geçiyorsunuz. Sakın korkmayın, alacağınız sorumluluklar iyi nitelikte ve uzun vadeye yayılarak gelişecek. Çoktandır yapmak isteyip de bir türlü yerine getirme fırsatı bulamadığınız isteğinizi de İkizler burcu yeni ayı ile yakalıyorsunuz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, ileriye yönelik plân ve projelerinizle ilgili konularda olabilecek yeni gelişmeler, daha çok eğitim alanında ve anlaşmalarla ilgili konuları ilgilendiriyor. İkizler burcunda olacak olan yeni ayla birlikte, iş hedefler alanında yeni bakış açısı oluştururken, şifalanacak, uzun zamandır istediğiniz ve hizmet ettiğiniz projeyi tamamlayacaksınız.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: İş kariyer konularında ve hedeflerinizle ilgili yeni başlangıçlar size iyi gelecek ve siz şifa bulacaksınız. Kazançlarınızı bağlayan yeni ayın güzel enerjisi, size iş konularında yeni kapılar açacak. Ve siz uzun süredir üzerinde çalışarak hizmet verdiğiniz projenizi bu yeni ayla birlikte tamamlamış olacaksınız.

YÜKSELEN TERAZİLER: Yüksek öğrenim, yabancılar, medya, uluslar arası konular, hukuk ve seyahatlerle ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz şartlarınızı yenileyecek olan İkizler burcunun güzel enerjisine hazır olun. Para ile ilgili yeni şartlar belirleyen yeni ay, iş alanınızda çoktandır emek verdiğiniz konuda ki hizmetinizi de tamamlayacak.

YÜKSELEN AKREPLER: Kredi, borç alacak verecek ortak gelir eşinizin kazancı, sigorta, burs ve miraslarla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz İkizler burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni başlangıçlara hazır olunuz. Banka hesaplarınızı düzenlemek ya da psikolojik sıkıntılarınızı üzerinizden atmak için İkizler burcunda olacak yeni ay, yeniliklerle size şifa olacak.

YÜKSELEN YAYLAR: Eşinizin şartları, danışmanlık aldığınız kişiler, evlilik, anlaşmalar ve varsa davalarla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz yeni ayın şifalı etkisi size iyi gelecek. Bir proje üzerinde yapılacak anlaşmalar sizin yeteneklerinizin gelişmesinde yeni hesaplamalar yaparken bakış açınızı geliştirecek.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Günlük iş temponuz, çalışma koşullarınız, beslenme düzeninizle ilgili konularda yeni başlangıçlar sizi bekliyor. İş konularında iş birliği içinde olduğunuz kişilerle temel oluşturmak için yeni bakış açısı açacak olan yeni ay ortaklıklarda ki hizmetinizi tamamlayacak. Niyetinizde varsa evcil hayvan edinebilirsiniz.

YÜKSELEN KOVALAR: Çocuklarınız, yeteneklerinizi ilgilendiren konular, yaratıcı yönleriniz, aşk ve varsa babanızın parası ile ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz olabilecek gelişmeler sizi hedeflerinize götürerek ve siz yeniden temellerinizi oluşturacak görüşler geliştireceksiniz. İkizler burcunda olacak olan yeni ayla birlikte iş temponuzda yeni hizmet düzeni oluşturuyorsunuz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Ev, aile, yerleşim, sizin temellerinizi oluşturan konular ve eşinizin statüsü ile konuların birisi ile ilgiliyseniz ileriye yönelik yeni başlangıçlara hazır olunuz. Yeni bakış açılarıyla beraber yeni görüşler gelişirken aşk ve sosyal alanda ki hizmetleriniz bitiyor.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR