Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

İkizler burcunda yeni ay 22-05-2017

25 Mayıs 2017 tarihinde saat 21: 44’ de Trabzon’a göre çıkarılmış haritada, İkizler burcunun 4 derecesinde yeni Ay geçekleşiyor. Uzun zamandır gökyüzünde oluşan sert açılar ve retrolar bizleri yorarak hiç olmayacak bir sürü angarya işlerle uğraşmak zorunda bırakmıştı.

Şimdi iyileşme, yenilenme ve tazelenme zamanı. Perşembe günü İkizler burcunda gerçekleşecek olan yeni Ay, güzel başlangıçları müjdeliyor. Hayallerimizi gerçekleştirmek için bizi eyleme geçirecek, ruhsal anlayışımızı geliştirecek, varsa sanatsal çalışmalarımız için de yeni fikirler verecek olan yeni Ay, İkizler burcu temalarını da aktive edecek. Eğitim, anlaşmalar, seyahat ve ticari konularla ilgili birçok fırsatlar ve yeni başlangıçları da beraberinde getirecek olan bu güzel yeni Ay’ın enerjisini kaçırmayın derim.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Yakın çevreniz yeni başlangıçlar yapıyor. Bu güzel yeni Ay kardeş ve akrabalarınızdan güzel haberler getirecek. Sizde yeni bir eğitim programı yada maddi kazançlarınızı arttırmak için yeni fikirler üreterek başlangıçlar yapabilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Maddi kazançlarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sanatsal konular dahil bir çok yeteneğinizi geliştirmek için İkizler burcu yeni ayı güzel fırsatlar veriyor.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Giyim kuşam, dış görünümünüz ve sağlığınızla ilgili gelişen şartlarda yeni başlangıçlar yapabilir, yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Güzel sanatsal projeler sizi bekliyor.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Bu yeni Ay, psikolojik olarak yenilenmeniz için doğuyor. Sizi düşüren kötü enerjiden kurtulmak için bol dua ediniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Proje, plan ve yeni arkadaşlıklar İkizler burcu yeni Ay’ı ile birlikte size yeni başlangıçlar yaptıracak. Mesleki alanda yeni ilham kapıları açılıyor ve yeni fikirler geliyor.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: Mesleki konular, iş hedeflerinizle ilgili yeni başlangıçlar sizi bekliyor. İş birliği içinde olduğunuz kişilerle manevi yönden yenilenmek size iyi gelecek.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Akademik alan ya da iş birliği içinde olduğunuz kişilerle yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ortak gelirle ilgili artışlar var.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Kredi borçlar, nafaka ve her türlü ortak gelirde yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Partner yada eşinizden duyacağınız hoş sözler size iyi gelecek.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: İlişkiler adına yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Evli Yayların eşlerinin konumu ve şartları daha iyi olurken yerleşimle ilgili konular İkizler burcu yeni Ay’ı ile birlikte daha olumlu sürece girecek.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Yeni iş temposu, yeni beslenme düzeni, İkizler burcu yeni Ayı ile birlikte yeni enerjisi ile başlıyor. Yeteneklerinizi geliştirmeniz için iyi ve yeni fırsatlar sizi bekliyor.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Çocuklar, aşk ve hobilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapma zamanı. Temel alt yapınız yada evle ilgili konularda olacak olan yenilikler size iyi gelecek.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Ev, aile ve yerleşime dair konular İkizler burcu yeni Ay’ı ile birlikte yenileniyor. Taşınma veya yeni gayrimenkul size iyi gelecek. Kişisel bir program içindeyseniz hayal gücünüz yeni fikirlerle destek buluyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR