Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

İkizler burcunda güneş tutulması 05-06-2021

10 Haziran 2021 tarihinde İkizler burcunun 19 derecesinde güneş tutuluyor. Güneş tutulmaları; şimdiye kadar emek verdiğimiz, istediğimiz ama bir türlü harekete geçemediğimiz konuların gerçekleşmesi için yeni kapı açarak olayları hızlandıran önemli zamanlardır. Özellikle güneş tutulmaları kaçınılmaz olarak bir şeylerin başlama zamanının geldiğini haber verir. Hele bu derece bir gezegen, önemli bir astroid ve belli bir arap noktasına denk geliyorsa siz o açılan kapıdan itiraz edemeden geçersiniz. İkizler burcunda olacak olan tutulmanın ana konusu diplomasi ve siyaset. Öyle gözüküyor ki olaylar bu temeller üzerinden yükselişe geçecek. Tutulma başta iletişim, ticaret ve anlaşmalarla ilgili yeni hareket alanı başlatıyor. Gelişmelerin insanlar arasında dönüştürücü ve farklı faza geçiş etkisini öne çıkıyor. Anlaşılan toplumsal hareketlilik başlıyor. İkizler burcunun temsilci gezegeni Merkür 20 derece ile Bellatrix sabit yıldızı üzerinde, retro durumunda ve maalesef Neptün kare açılı, Bu şu demek; geçmiş konuların; belirsizlik, sonuç alınamama, netleştirilememe, kamufle edilme ve gerçekleri gizleme ile bir şekilde gündemde olacağı, mücadele ve organizasyon işlerinin zorlu şekilde öne çıkacağına gökyüzü vurgu yapıyor. İkizler burcu, önemli bir gelişme daha var diyor. Şimdiye kadar aile ve toplumsal konularda yapılmış olan girişimlerin tamamlandığını ve artık iletişim, ilişkiler ve sosyal alanda büyüyen döneme geçileceğini de söylüyor. İleriye yönelik verim alacağının müjdesini de veren tutulma, zorlukların yanında başaranın da geleceğine vurgu yapıyor.

İkizler burcu güneş tutulması halkalı bir tutulma; Tutulma, Amerika’ nın ve Rusya’ nın kuzey bölgelerinde izlenilecek ve etkilerini Kuzey kutbuna yakın ülkeler daha yoğun yaşayacak.

Tutulma aynı zamanda; Hazine ile ilgili geçmiş anlaşmalara yeni başlangıç fırsatları getiriyor. Yer altı gazları, tepelik yerler, uzun ağaçlarla ilgili konularda da yeni başlangıçlar yapacak. Bu dönemde sıva ve badana ile ilgili konularda gündeme gelir. Medikal alanda; kollar, omuzlar, eller, nefes yolları ve kan zehirlenmeleri gibi konularda da çıkan sorunları dikkate almak en önemlisi geçmişte düzene koyamadığımız bu konularla ilgili sorunlar varsa gelen fırsatları değerlendirmeye almakta fayda var.

BURÇLARA GÖRE İKİZLER BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI

KOÇLAR VE YÜKSELEN KOÇLAR: İletişim halinde olduğunuz kişiler ve işler, anlaşmalarınız, kurslarınız, kısa yolculuklar, kardeşlerinizin içinde bulunduğu durum ve en önemlisi hareket alanınız. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz yeni şartlara geçmeniz için size sosyal alanda yeni kapı açılıyor. Şartlar zorlu gözükse de gözünüz korkmasın. Geçmiş işlerinizi toparlayamasanız da ileriye yönelik verim ve fayda sağlayacaksınız. Belirsizlikleriniz kapalı devre işlerinizde ki geçmiş yazışmalarınızla ilgili olacak. Aile ve temel alt yapınızla ilgili gelişmelerde verdiğiniz mücadelenizin sonuna geldiniz.

BOĞALAR VE YÜKSELEN BOĞALAR: Maddi kaynaklarınız, rızkınız ve kişisel çabayla edindiğiniz bilgi ve maddi değerler. Mesleki alanda size yeni kapılar açılıyor ve siz harekete geçiyorsunuz. Şartlar zorlu gözükse geleceğe yönelik verim sağlayacaksınız. Harcamalarınıza ve plan yaparken dikkatli olunuz. Yazışmalarınız ve iletişim gerektiren işlerinizde mücadelenin sonuna geldiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Kişisel konumunuz, girişim ve sağlığınız ve varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi; Bu konuların birisiyle ilgiliyseniz size yeni kapı açılıyor ve harekete geçiyorsunuz. Şirketler ve yabancılarla ilgili şartlarda zorlu koşullar başlasa da siz konum olarak geleceğe yönelik verim alacaksınız. Hedeflerinizde şaşırtmaca olabilir dikkat ediniz. Rızkınız için yapmış olduğunuz mücadelenin sonuna geldiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Kapalı devre işleriniz,(int, dosyalama ve görüşmeler) Zorluklarınız, gizli yürüttüğünüz işleriniz ve ortak para konuları, İkizler burcunda olacak güneş tutulmasıyla yeni şartlar başlıyor. Her ne kadar zorlu şartlar öne çıksa da geleceğe yönelik fayda sağlayacaksınız. Uluslar arası konu, medya ya da şirketlerle ilgili konular içindeyseniz geçmişe yönelik belirsizlikler içinde kalabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken dönem, Kişisel konum ve sağlığınız için verdiğiniz mücadele sonlanarak tamamlanıyor.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Geleceğe dair ortak plan, arkadaşlık ve umutlarınız. İkizler burcunda olacak olan Güneş tutulmasıyla size yeni kapı açılıyor. Zorlu gibi gözüken süreç size ileriye yönelik fayda sağlayacak. Ödemelerde olabilecek gelişmelere dikkat. Kapalı devre işler, Okul, hastane gibi yerlerde vermiş olduğunuz mücadele tamamlanarak bitiyor.

BAŞAKLAR VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Mesleki alan, toplum önünde almış olduğunuz unvan ve hedefleriniz. İkizler burcunda olacak olan güneş tutulmasıyla size yeni kapılar açılıyor. İş temponuz ve çalışma koşullarıyla ilgili zorlu süreci başlatsa da geleceğe yönelik fayda sağlayacaksınız. Anlaşmalarda geçmişe dair olabilecek gelişmelere dikkat ediniz. Plan, proje ve sosyal alanda şimdiye kadar yapmış olduğunuz girişimi tamamlıyorsunuz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Uluslar arası konular, yabancılar, medya, hukuk, turizm, şirketle ve akademi; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz İkizler burcunda olacak olan güneş tutulmasıyla size yeni kapılar açılıyor. Yetenekleriniz ve yatırımlarla ilgili konularda olabilecek gelişmeler zorlu gibi gözükse de siz geleceğe yönelik fayda sağlayacaksınız. İş kariyer alanında şimdiye kadar vermiş olduğunuz mücadeleyi tamamlıyorsunuz. Evrak işleriniz varsa çalışanlarınıza ya da iş yaptırdığınız kişilere dikkat ediniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Eşin geliri, ödemeler, kredi, alacak- verecek gibi konular, nafaka, sigorta, burs gibi konuların birisi ile ilgiliyseniz, İkizler burcunda olacak olan güneş tutulmasıyla yerleşim ve ailenizle ilgili konularda size yeni kapılar açılıyor. Zorlu ve dönüştürücü etkisi olsa da ileriye yönelik fayda sağlayacaksınız. Lüks harcamalara dikkat ediniz. Uluslar arası konular, şirket, hukuk ve akademik alanla ilgili mücadeleniz varsa tamamlıyorsunuz

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Eşinizin şartları, sağlığı, ortaklıklarınız, anlaşmalar ve varsa davalarınla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz İkizler burcunda olacak olan güneş tutulmasıyla size yeni kapılar açılıyor. Anlaşma ve iletişim alanında olabilecek gelişmeler, zorlu şartları başlatsa da siz ileriye yönelik fayda sağlayacaksınız. Aile ve eşinizin işleri ile ilgili belirsizliklere varsa evraklara dikkat ediniz. Ortak para ve ödemelerle ilgili konularda ki mücadeleyi tamamladınız.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Günlük iş temponuz, çalışma koşullarınız, iş yaptırdığınız insanlar, sağlığınız ve beslenmeniz. İkizler burcunda olacak olan güneş tutulmasıyla yeni fırsatlarla yeni kapılar açılacak. Maddi kaynaklarınızla ilgili olacak gelişmeler zorlu şartları başlatsa da geleceğe yönelik fayda sağlayacaksınız. Eşinizin şartları, ortaklıklar, danışmanlıklar ve varsa davalarınızla olan gelişmeler tamamlanıyor. Eski evraklara dikkat ediniz.

KOVALAR VE YÜKSELEN KOVALAR: Çocuklarınızın şartları, spor, yetenekleriniz, ofis işleriniz, yatırım ve lüks harcamalarınız; bunların birisi ile ilgiliyseniz İkizler burcunda olacak olan güneş tutulmasıyla size yeni fırsatlarla birlikte yeni kapılar açılıyor. Şartlarınızı ilgilendirecek olan gelişmeler zorlu gözükse de ileriye yönelik fayda sağlayacaksınız. İş temponuz, çalışma koşullarınız ve düzeniniz bitiyor. Yeni şartlara geçiyorsunuz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Aile, yerleşim, temelleriniz ilgilendiren konular varsa eşinizin iş kariyeri ile ilgili konularda yeni fırsatlarla birlikte yeni kapılar açılıyor. Gireceğiniz zorlu süreç sizi başka bir safhaya taşıyacak. İleriye yönelik fayda sağlayacaksınız. Çocuklar, ofis, yatırımlar, spor ve yeteneklerinizle ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz bu zamana kadar yapmış olduğunuz mücadeleler bitiyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR