Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

İkizler burcunda dolunay 20-11-2018

23 Kasım 2018 Tarihinde İkizler burcunun 0 derecesinde gerçekleşecek olan dolunay; Başta eğitim, ticaret, haberleşme, kısa seyahatler ve mailler olmak üzere inançlarla ilgili konularda netlik kazandıracak. Dolunaylar her zaman belirli bir konuyu bitirmeye odaklıdır. Yani hasat zamanıdır. İkizler burcunda olan dolunay; bereketi ile sonlanmaları getirirken hepimize iyi gelecek. Şu sıralar, Merkür Yay burcunda retro’ ya devam ederken, yarım kalmış ve erteleyerek önceden tamamlanmamış ya da bir şekilde kabul görmemiş işleri de netleştirecek. İkizler burcu dolunay’ ı tamamlanmalar adına hepimize iyi gelecek.

YÜKSELEN KOÇLAR: Eğitim, iletişim, inançlar ve kardeşinizin içinde bulunduğu şartları açığa çıkaracak. İkizler burcu dolunayı yabancılarla olan konularda da belirleyici olacak. Beklettiğiniz işlerinizle ilgili toparlanma süreci size iyi gelecek.

YÜKSELEN BOĞALAR: Ortak gelir, eşinizin kazancı, kredi, miras, alacak, verecek gibi konular İkizler burcunda olacak olan dolunayla netlik kazanıyor. Bereketiyle gelen dolunay size iyi gelecek. Beklediğiniz para geliyor ve geçmiş travmalarınız iyileşiyor.

YÜKSELEN İKİZLER: Kişisel şartlarınız, girişimleriniz ve genel sağlığınızla ilgili olan konular, dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Eşinizin şartları ile olan gelişmeler bereketi ile hal oluyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: İkizler burcu dolunay’ ı; Okul, hastane, hapishane gibi kapalı alanların yanında ve varsa alışkanlıklarınızda belirleyici oluyor. Bu dolunayla birlikte psikolojiniz rahatlıyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: Arkadaşlıklarınız, sosyal çevreniz varsa içinde bulunduğunuz organizasyonlarla ilgili olabilecek sonlanmalar netleşiyor. İkizler burcu dolunay’ ı eski iş bağlantılarınızla ilgili bereket getiriyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: İş, kariyer ve hedeflerinizle ilgili konular netlik kazanıyor. Geçmişte konuşulan fakat nedense arkaya atılan bir konu bereketi ile hal oluyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Uluslar arası konular, yabancılar, yüksek öğrenim, hukuk ve medya ile ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz İkizler burcunda olan dolunay şartlarınızı netleştirecek. Yeni tanışmalar ve anlaşmalar size çok iyi gelecek.

YÜKSELEN AKREPLER: Kredi, borç, alacak verecek, miras ve eşinizin kazancı ile ilgili konular İkizler burcu dolunay’ ı ile netlik kazanacak. Maddi kaynaklarınızda bereketleneceğiniz şartlar size iyi gelecek. Eski alacaklar hal oluyor. Bu hafta işe başlayacak olan yükselen Akrepler anlaşmalara dikkat ediniz.

YÜKSELEN YAYLAR: Şans sizinle; İkili ilişkiler, eş ya da ortağınızın şartları varsa davalarınızla ilgili konularda olabilecek gelişmeler netleşiyor. İkizler burcu dolunay’ ı sizin için bereketli olacak. Eskiden yarım kalmış, hal edemediğiniz konular konuşarak tamamlanıyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: İş, günlük temponuz, beslenme düzeniniz ve sağlığınızla ilgili konular netlik kazanıyor. Bu dolunay sizi zorlayacak. Geçmişte aldığınız kararlarınızla ilgili uygulamayı geciktirmeyiniz.

YÜKSELEN KOVALAR: Çocuklarınızın şartları, hobiler, aşk, yatırımlar ve yeteneklerinizle ilgili konularda olabilecek gelişmeler size iyi gelecek. İleriye yönelik yapmış olduğunuz ve hayata geçiremediğiniz projeleriniz hal oluyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Ev, aile yerleşim, kökler ve kardeşinizin maddi geliri ile ilgili konular bereketi ile netleşiyor. İş hayatınızda yeni anlaşmalar yapacaksanız dikkatli olunuz.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR