İhsan Derelioğlu ne dedi?

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu kendi sahasında Çorumspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'un teknik direktörü İhsan Derelioğlu, rakiplerini yenerek, üst üste ikinci maçlarını kazanmak istediklerini söyledi. Derelioğlu, yaptığı açıklamada, Çor

İhsan Derelioğlu ne dedi?

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu kendi sahasında Çorumspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'un teknik direktörü İhsan Derelioğlu, rakiplerini yenerek, üst üste ikinci maçlarını kazanmak istediklerini söyledi.

Derelioğlu, yaptığı açıklamada, Çorumspor karşısına kazanmak için çıkacaklarını belirterek, ''Geçen haftaki Pazarspor galibiyeti ile moral bulduk. Amacımız bu maçta da galibiyet almak. Bugüne kadar iki maç üst üste kazanamadık. Hedefimiz bunu gerçekleştirmek olacaktır'' diye konuştu.

Çorumspor'un ligde ikinci sırada yer aldığını kaydeden Derelioğlu, şunları söyledi:
''Çorumspor çok önemli ve ciddi bir rakip. Çok zorlu bir karşılaşma olacak. Bizler de kazanmak isteyeceğiz, onlar da. Çorumspor'u yenerek, zirve hesapları yapmak istiyoruz. Umarım maçın sonunda galip gelen taraf biz oluruz. Bu maç öncesi hazırlıklarımızı iyi bir şekilde sürdürüyoruz. Takımımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler