Bakan Soylu Trabzon'da Ortahisar İlçe binasını açtı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon'da Ortahisar İlçe binasının açılışını yaptı.

Bakan Soylu Trabzon'da Ortahisar İlçe binasını açtı

İçişleri bakanı Süleyman Soylu, çeşitli temaslarda bulunmak için geldiği Trabzon'da AK parti Ortahisar İlçe Binasının açılışını yaptı.

Açılış öncesi alana gelen Bakan Soylu yoğun ilgi ile karşılandı.

WhatsApp Image 2022-09-24 at 18.13.17

Açılışa AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de katıldı.

Bakan Soylu'nun konuşmasından önce açıklamalar gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon'da konuşuyor - Canlı yayın

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi konuşmasında "Biz 2023 seçimlerini sadece sandık seçimi olarak görmüyoruz. Bir tarafta Türkiye’yi Avrupa’ya şikayet edenler diğer tarafta destan yazan kadrolar. 2023 bizim için ya istiklal ya ölümdür. Bu uğurda tüm kadrolarımız hazırdır. Ortahisar’dan ve tüm Trabzon’dan tüm kadrolar ya istiklal ya ölüm diyor. Açacak olduğumuz sadece bir bina değildir. Geleceğe güçlü bir nesil yetiştirecek bir yapıdır." ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon'da konuşuyor - Canlı yayın

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise "Bu sene Trabzon olarak çok güzel bir yaz geçirdik. Trabzonspor’umuz yeniden şampiyon oldu. Sadece şampiyon olarak değil şampiyonluk sonrası kutlamaları şile dünyada ses getirdik. Yaz aylarını değerli kılan turizm sezonuydu. 750 bin yabancı turist ağırladık. Bunun ekonomiye çok büyük katkı oldu. Yabancı turistlerin Trabzon’a gidisi 1 milyar dolar oldu.  Bu şehirde daha mutlu yaşama sebeplerini artırmaya çalışıyoruz. Sizler de bu değişimin farkındasınız. Trabzon’da ortaya koyduğumuz projeleri insanlarımız çok beğendiğini söylüyorlar. Trabzon’da çok büyük bir altyapı projesi gerçekleştirdik. 2024’te tamamlanacak inşallah. Sizler de sıkıntı çektiniz ama büyük bölümü tamamlandı. Tamamlandığımızda inşallah60-70 yıl altyapı sorunu olmayacak. Altyapıdan sonra üst yapıyı da büyük oranda tamamladık. 2023 seçimlerin için son düzlüğe girdik. 2023 genel seçimleri ve 2024’de yapılacak yerel seçimlerde alnımızın akıyla ve zaferle çıkacağız Allah'ın izniyle." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon'da konuşuyor - Canlı yayın

Aynı açılışta konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç "Bugün Trabzon mutlu, Bugün Trabzon gururlu. Göreve geldiği günden itibaren teröre göz açtırmayan evladının burada olması ile mutlu ve gururlu. Sayın bakanımız yıllar önce burada “Bize güç verin, gidip kandillerini söndüreceğiz” dedi. Trabzon o gücü verdi ve kandili başlarına yıktı. Sizin desteğinizle yapılan Tünel Akvaryuma 163 bin kişi ziyaret etti. Şimdi Boztepede seyir terası yapıyoruz. Sağolun varolun sayın bakanım. Trabzonspor’umuz 8. Şampiyonluğu aldı. 2023’de de Cumhurbaşkanımız inşallah yeniden Cumhurbaşkanı seçilecek." ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon'da konuşuyor - Canlı yayın

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu "Artık terör nedeniyle analar ağlamıyor ya size çok teşekkür ediyoruz. Önümüzde 2023 seçimleri var. Cumhurbaşkanımızın riyasetinde hedefimize kilitlendik. Emperyalistlerin oyunlarını, kimler olduğunu 6’lı masa etrafında k,ilitklendiğini herkes biliyor. Hedeflerinin Cumhurbaşkanı recep tayyip Erdoğan Erdoğan olduğunu herkes biliyor. Allah’ın izniyle oyunlarını bozacağız. 2023 yılında ülkemiz en güçlü ülkeler arasına girecek çünkü başımızda çok büyük bir Cumhurbaşkanımız var." şeklinde konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon'da konuşuyor - Canlı yayın

Süleyman Soylu’nun  konuşmasından satır başları şu şekilde:

Sürmene özel birey çocuklar için temelleri atılan okulun temel atma törenine katıldık.

Ardında Köprübaşı’nda bir anaokulunun açılını yaptık.

Oradan Araklı belediye binası ve Kaymakamlığı da hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Çok güzel bir bina oldu Araklı’ya yakıştı.

Sürmene’deki emniyet binası yaptırmıştık onu da ziyaret ettik.

Pelitlideki Emniyet Müdürlüğü binasına da ziyarette bulunduk. İl Emniyet Müdürlüğü’nün büyük bir kısmı orada hizmet verecek.

Şimdi de burada ilçe hizmet binamızın açılışını yapacağız. Sayın bakanım beraber açacağız dedi. Programımız uygun olmadı ama geç olsun güç olmasın.

Ben inanıyorum ki Selahaddin Başkan kendi evlerinden daha iyi bir hassasiyet göstermişlerdir ilçe binasına.

İlçe binası milletin söylediği sözlerin Cumhurbaşkanına kadar ulaştığı yerlerdir.

Siyasi parti teşkilatlarına gösterilen değer millete değer göstermektir.

İlçe binamızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

Buradan Vilayet binamızın açılışına gideceğiz. Trabzon’un tarihi bir vilayet binası var. 175 yıl önce yapılmış bir bina.

O zaman ki Kültür Bakanımıza il kaymakamlığını size verelim siz de vilayet binasını bize verin dedik. O da sağ olsun verdi. Restorasyonu tamamlandı. Trabzon’a yakışacak bir valilik binasını, valimizin dün oraya taşınmasıyla başlatmış olduk.

Size daha önce bizi destekleyin demişti. Hem ülkemizi dünyada ses getirecek ülke haline getireceğiz, ilimize hizmet getireceğiz dedik. Bizi mahcup etmediniz.

Dedik ki terörün kökünü kazıyacağız, bu ülkeye oyun kurmaya izin vermeyeceğiz dedik. Allah Sizden razı olsun. Bize güç verdiniz. Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmadınız.

Bize güç veren sizin oy pusulalarınızdır. Onların F-16’larından güçlü olan sizlerin oy pusulasıdır.

Bundan 5 yıl evvel PKK terör örgütü birlik ve kardeşliği bozmak için her türlü şeyi ortaya koyuyordu

Burada Eren evladımızı katlettiler.

Teröristler sanki her an gelecekmiş gibi burada huzursuzluk ve tedirginlik oluşturmaya çalıştılar.

Şimdi size söylemek isterim: O Eren’in katillerini, Eren’in mezarı başında ters sallandırmak benim ahdimdi.. Ama devletimize yakışmaz, bize yakışmaz dedik.

Tekmilim şudur: Karadeniz’de bugün bir tek terörist yok ve tertemiz Allah izniyle..  

Amanos’larda Allah’a hamdolsun bir tek terörist yok. Amanoslar tertemiz.

Erzurum tertemiz, Bingöl tertemiz, Muş tertemiz, Elazığ tertemiz.

Allah izin verecek, Cumhuriyetin 1. Asrında yani 100. Yılında Allah’ın izniyle cudi tertemiz olacak… Bu ülkede bir tek terörist kalmayacak.

DUALARLA AÇILDI

Konuşmaların ardında parti binası okunan duanın ardından kesilen kurdela ile hizmete açıldı.

eqrtert

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon'da konuşuyor - Canlı yayın

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon'da konuşuyor - Canlı yayın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber