Hüseyin Örs: “Trabzonspor 3 puana ihtiyacı var”

Haber61 – Spor Servisi – İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Trabzonspor Bursaspor maçını izlemek üzere geldiği Medicalpark Stadında Haber61 mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un 3 puana ihtiyacı olduğunu belirten Örs, “Tek bir gerçeğimiz var Trabzonspor’umuz. Trabzonspor’a kardeşleri gibi Bursaspor’u yenerler inşallah. Trabzonspor’un bugün ki 3 puana çok ihtiyacı var. İnşallah bu 3 puan güzel bir çıkışın başlangıcı olsun. Ekonomik anlamda sıkıntılar vardı. Yönetim iyi çalışıyor. Durumu iyi görüyorum. Moralli olalım ve takımımıza sahip çıkalım. 1461 Trabzon gerçeği var. Ara takım olarak düşünmüştük. Trabzonspor’a futbolcu, yönetici ve Teknik adam yetiştirecektik. Bu konuda bir takım çalışmalar yapılması lazım. Bursaspor galibiyetiyle bunu bir kez daha ortaya çıkardılar. Altyapıya daha çok önem vermemiz lazım” ifadelerini kullandı.

Maç ile ilgili skor tahminini sorduğumuz Hüseyin Örs “3 puan bizim olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler