Hugo Rodallega'dan transfer açıklaması

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'un Kolombiyalı golcüsü Hugo Rodallega, kazanılan MKE Ankaragücü maçı sonrası Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

Kazanmaktan başka amaçları olmadığını söyleyen Rodallega, "Kazanmaktan başka bir hedefimiz yoktu. Şimdi daha rahat uyuyabiliriz. Önümüzde kupa maçı var ve aynı zamanda çok kısa bir zamanımız var. O maçada kazamak için çıkacağız. Hedefimiz Ziraat Türkiye Kupası'nı müzemize götürmek. Eğer Ümraniyespor karşılaşmasını kazanırsak Galatasaray maçına da daha özgüvenli bir şekilde çıkarız." dedi.

Takımda yaşanan sakatlıklar hakkında konuşan golcü oyuncu, "Sakatlıklar tabii ki de üzücü bir durum. Bazen hiç sakatlanılmayacak pozisyonlarda arkadaşlarımız bir müdahale sakatlanabiliyor. Oyuncu sayımızın azaldığını düşünürsek bu endişe verici bir durum fakat bunların üstesinden gelebilecek gücümüz var." dedi.

Sözleşmesinin sezon sonu sona ermesi hakkında konuşan Rodallega, "Ben buraya işimi yapmak için geldim. Her maçta yüzde yüzümü vermek istiyorum. Bunlar sezon sonu konuşulacak şeyler. Ben sadece işime odaklanmak istiyorum, bunları daha sonra konuşuruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar