Huawei'den yeni katlanabilir telefon geliyor!

Daha önce P50 Pocket isimli katlanabilir modeliyle karşımıza çıkan Huawei, yeni bir modeli daha duyuracağı tarihi açıkladı.

Huawei'den yeni katlanabilir telefon geliyor!

 İşte Huawei Pocket S lansman tarihi.
Çinli teknoloji şirketi Huawei, yıllardır devam eden ABD ambargosuna rağmen üretimden ödün vermiyor. Firma hem Google hem de işlemci tarafında epey zorluklar yaşarken, buna rağmen ürün çeşitliliği artmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda P50 Pocket isimli katlanabilir telefonuyla epey ses getiren Huawei, çok geçmeden ikinci model için de resmi duyuru tarihini verdi. Bu kez Huawei Pocket S geliyor.

HUAWEI, KATLANABİLİR TELEFONLARINI ARTIRIYOR
Huawei, yeni katlanabilir telefonu Huawei Pocket S modelini 2 Kasım tarihinde tanıtacak. Bu, aynı zamanda şirketin ikinci dikey katlanabilen telefonu olarak da kayıtlara geçecek. 
Yayımlanan resmi tanıtım videosuna göre Pocket S, fazla renk seçeneğiyle dikkat çekecek. Siyah, mavi, pembe, beyaz rengi de içerek cihaz, 6 seçeneğe sahip olacak. Cihazın temel olarak genç kullanıcılara yönelik geliştirildiği söyleniyor. 
Teknik özellik açısından ise Huawei Pocket S, Snapdragon 778G 4G işlemciden güç alacak. Performans tarafında P50 Pocket'den daha düşük işlemci ile gelecek cihaz, bu sayede daha da uygun fiyat etiketiyle satılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler