Her Dünya Kupası'nda yapıyor! O kaleci yine yaptı

Meksika'nın ikonik kalecisi Ochoa, 5. Dünya Kupası'na penaltı kurtarışıyla başladı.

Her Dünya Kupası'nda yapıyor! O kaleci yine yaptı

Gol makinesi Lewandowski'nin penaltısını kurtaran Ochoa, dünya basınında gündemi altüst etti. 37'lik file bekçisi, 2014'ten bu yana Dünya Kupası'nda en çok kurtarış yapan kaleci konumunda.

2022 Dünya Kupası'na yine Ochoa damga vurdu. Daha önce 5 kez Dünya Kupası'nda mücadele eden Meksika'nın kalecisi Ochoa, turnuvaya penaltı kurtarışıyla başladı.

4-yilda-bir-dunyanin-en-iyisi-oluyor-kaleci-15446462_2762_m

"DÜNYANIN EN İYİ KALECİSİ"
Daha önceki 4 Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla, "4 yılda bir dünyanın en iyisi oluyor" yakıştırması yapılan Ochoa, övgülerin hakkını verdi.


4 yılda bir dünyanın en iyisi oluyor! Kaleci Ochoa'nın heykelinin dikilmesi şart

TARTIŞMALI PENALTIYI KURTARDI
Dakikalar 58'i gösterdiği Lewandowski penaltıyı kullanmak için topun başına geçti. Futbolseverlerin isyan ettiği penaltıya Ochoa izin vermedi. Sosyal medyada, "İlahi adalet" yorumları yapıldı.

4 yılda bir dünyanın en iyisi oluyor! Kaleci Ochoa'nın heykelinin dikilmesi şart

ÜST SEVİYEYE ÇIKAMADI
Kariyerinde Granada, Malaga, Club America, S.Liege formaları giyen Ochoa, zirve takımlardan birine transfer yapamadı. Her Dünya Kupası'nda futbolseverleri büyüleyen 37 yaşındaki Ochoa, ne yazık ki kariyerinin sonuna geldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler