Cenap Serdar

Cenap Serdar

Hep Birlikte Trabzon Spor Olmak!

 

Trabzon spor da en azından benim beklediğim şekilde Fatih TEKKE görevine başlamadan gitti. Herkes için en hayırlısı oldu. Kimse Fatih TEKKE için kötüdür diyemez sakın böyle algılanmasın sadece sayın TEKKE’nin  bilinen agresif yapısı ve kendine özgü prensipleri bu kadro ve yönetimle Trabzon sporun başında sportif direktör olarak görev yapmasına engel, yani bir ipte iki cambaz oynamaz.

Trabzon spor yönetimine seçilen sayın İbrahim HACIOSMANOĞLU’nu , Yönetim Kurulunu ve Teknik ekibini ne olursa olsun sonuna kadar desteklemek zorundayız. Başkanın bu bağlamda taraftarlardan aldığı güç ile daha büyük işlere imza atacağı muhakkaktır yeter ki etrafındaki bazı insanlar tarafından provoke edilmesin aman buna dikkat, yoksa bu Yönetim ile Trabzon spor için yolun sonundaki ışığın bulunması hiç de zor değil. Sayın Başkan ve ekibini yapacağı çalışmalarda yalnız bırakmayalım, onlara vereceğimiz maddi manevi destekle hepimiz HACIOSMANOĞLU hepimiz Trabzonspor olalım.

İ.HACIOSMANOĞLU, gerek iş çevresinde gerekse Trabzon spor camiasında çok sevilen, sayılan, dürüst karakterli ve prensipleri olan muhafazakar bir yapı ile tanınmaktadır. Sayın Başkanın bu yapısını vurdulu kırdılı kavgacı bir kişilikle özdeştirmeye çalışan çok kişi var çevremde, nedense başkanı bu kılıfın içerisinde sokmaya çalışıyorlar. Ne olacak, Başkan onların dediği  yapıda ise bağırarak çağırarak Trabzon sporun haklarını geri mi alacak öylemi, hayır o devirler geçti be kardeşim masa başında güçlü bir misyona sahip olmak şiddetle bağlantılı demek değildir. Bu yapının içerisinde sevgi ve saygıya dayalı yaptırım gücü olmalı diğerleri ise boş işler.

Sevgili Başkanım 30 yıl dağda bayırda terör belası ile şehirde ise insanların kötü işlere bulaşmasını engellemekle uğraştım. Şunu gördüm ki insanların bir anlık hataları onları sonun başlangıcına yani yok olmaya götürüyor. Sizin tipik Karadenizli delikanlı yapınızı istismar etmeye çalışanlara ödün vermeyeceğinizi de biliyorum. Allah yardımcınız olsun şansınız bol yolunuz açık olsun.  

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR