Hazar Ergüçlü'nün son kareleri olay yarattı!

Son dönemde giydiği transparan kıyafetlerle gündeme gelen oyuncu Hazar Ergüçlü, sevgilisinin daha açık giymesini istediğini söylemişti.

Hazar Ergüçlü'nün son kareleri olay yarattı!

Bu açıklamaları günlerce konuşulan Ergüçlü'den yeni kareler geldi. Bu kez dekoltesini konuşturdu.

Yönetmen Onur Ünlü ile üç yıldır aşk yaşayan Hazar Ergüçlü daha önce katıldığı bir davette transparan kıyafetiyle dikkat çekti. Sevgilisinin kendisini cesur giyinmesi konusunda desteklediğini de ekledi.

Ergüçlü, “Onur beni yüreklendiriyor. Bazen ben acaba çok mu açık diye düşünürken, o bana daha da açığını giymem gerektiğini söylüyor. Sürekli transparan kıyafetler giymemi istiyor" diyerek şaşırtan bir açıklama yaptı.

Hazar Ergüçlü'nün son kareleri olay yarattı!

Ergüçlü'nün bu açıklaması günlerce tartışma konusu oldu. Ünlü oyuncu, şimdi de sefer dekoltesini konuşturdu. Göbeğine kadar inen derin göğüs dekoltesi ile dikkat çekti.

Siyah tulumun içinde poz veren Hazar Ergüçlü'yü görenler dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'ya benzetti. Sade makyajı ile dikkatleri dekoltesine çekti.Aynı geceye katılan yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç da oyuncunun tarzına "İcon" notu ile övgüde bulundu.

Hazar Ergüçlü'nün son kareleri olay yarattı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin